KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Przemy艣l oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
Data publikacji: 2018-12-27
Lokalizacja: Przemy艣l (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Przemy艣l
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.01.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Adres pracodawcy:
Katedralna 5, 37-700 Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Przemy艣l
Gmina pracodawcy: Przemy艣l
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przemy艣l
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 25.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty da艅
"CENTRALKA" Pawe艂 Jakubczak - 2018-12-05 - Zamo艣膰 (lubelskie)
pomoc kuchenna, obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Sp贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-04-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w/da艅 kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, u偶ywanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie w艂asnych przepis贸w na bazie kuchni indyjskiej; umowa o prac臋 na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Pabianice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciep艂ej
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Tworzenie menu z potraw typowo ukrai艅skich oraz przygotowywanie da艅 oryginalnych kuchni ukrai艅skiej: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.- praca ok. 40 godz/tydzie艅, UMOWA NA OKRES 6 M-CY
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZ膭DZANIA SK艁ADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni w艂oskiej i polskiej zgodnie ze sztuk膮 i receptur膮. Dbanie o gospodark臋 magazynow膮. Zapewnienie wysokich standard贸w obs艂ugi restauracji. Udzia艂 w inwentaryzacjach asortymentu. Przestrzeganie przepis贸w HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS TERESA KNUT, AGNIESZKA S艁OWIK SP脫艁KA CYWILNA - 2016-03-21 - Lublin (lubelskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, europejskiej.
FUNDACJA ROZWOJU INNOWACJI I GOSPODARKI - 2017-02-02 - Gdynia (pomorskie)
.
VILLA NATURA Sp. z o.o. - 2017-02-15 - Dolsk (wielkopolskie)
Kucharz restauracyjny
"DWOREK" sp. z o.o. w Ostrzeszowie - 2016-02-26 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-03-23 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
samodzielna obr贸bka surowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygtowywanie da艅, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Brusy (pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, przyrz膮dzanie sa艂atek, zup, tworzenie menu kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie potraw./praca: Restauracja Amadeus/
"ADVICE" - Tomasz Ga艂膮zka - 2016-05-10 - 艁om偶a (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga stan贸w magazynowych, odbi贸r towaru, przyjmowanie zam贸wie艅.
FELONA Sp贸艂ka z o.o. - 2016-08-25 - K臋pno (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej wed艂ug receptur. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) je艣li osoba posiada do艣wiadczenie zawodowe. W przypadku braku do艣wiadczenie zawodowego wymagane jest wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 absolwenci szk贸艂 gastronomicznych. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Okr臋偶na 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-27 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HANIA" - 2016-12-02 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie zestaw贸w obiadowych, wydawanie zam贸wionych posi艂k贸w. WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych dla pracownik贸w
Przedsi臋biorstwo Pa艅stwowe SETAR w Siedlcach - 2018-01-05 - Siedlce (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"RESTAURACJE BRACI ZIELI艃SKICH" GRZEGORZ ZIELI艃SKI I MAREK ZIELI艃SKI SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzoz贸w (podkarpackie)