KUCHARZ Zamość oferta pracy "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Data publikacji: 2018-12-05
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Bazyliańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.12.2018
Oferta pracy ważna do: 04.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa maszyn CNC i FICEP, czytanie rysunku technicznego(możliwa praca za granicą)
SUTCO Polska Sp. z o.o. (207) - 2018-05-11 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz; oferta do osoby bezrobotnej powyżej 30 roku życia, pozostającej bez zatudnienia min. 12 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Sokółka (podlaskie)
Praca na stanowisku kucharza
DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA - 2016-04-04 - Gdynia (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-04-03 - Poznań (wielkopolskie)
doradztwo sprzedaży , nadzór produkcji oraz produktu końcowego, praca w godz. 8-16
KUBIS-GRANIT - 2016-09-28 - Wrzoski (opolskie)
Wykształcenie: gastronomiczne; 3 lata doświadczenia; zakres obowiązków: przygotowanie produktów i ich obróbka; przygotowanie stanowiska kuchennego do pracy; obsługa urządzeń kuchennych-piec konwekcyjny, frytkownica itd.; dbanie o jakość potraw wydawanych klientom; mycie i porządkowanie kuchennego stanowiska pracy i magazynu; wykonywanie potraw zgodnie z recepturami; zarządzanie zespołem pracującym na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
PASAŻ ŚRÓDMIEJSKI 24H SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-08-13 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie. Charakterystyka pracy: mieszanie zapraw, sprzątanie miejsca budowy, podawanie materiałów. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
PROJECT FLIZCRAFT KRZYSZTOF ŻYMŁA - 2018-06-07 - Czernica (śląskie)
jw.
Katolickie Niepubliczne Przedszkole Językowe "Anioła Stróża" - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba z surowców, sporządzanie surówek, sosów.Cięcie i grillowanie mięsa. Formowanie dań i kanapek.Dowóz dań do klienta. Komunikacja z wlaścicielelm i gośćmi w języku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Wiązowna (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, organizacja kuchni
Pizzeria TOSCANA Małgorzata Hanczewska - 2017-08-22 - Olszyna (dolnośląskie)
-
Hotel Browar Kościerzyna Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-29 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie menu, analiza Food Cost, przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Many (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, zapiekanek, pity; przygotowywanie surówek, ciasta
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Mikstat (wielkopolskie)
Praca przy robotach budowlanych drogowych:- ustawianie krawężników i obrzeży- układanie kostki - przygotowanie podbudowy itp
TELEELEKTRONIKA - Bogusław Pszczoła - 2016-09-02 - Cieplewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i wędzenie wędlin, nadzór nad jakością wydawanych dań, obsługa zakupianych maszyn i urządzeń, przestrzeganie zasad BHP
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2016-05-13 - Jastrowie (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw, dbanie o najwyższą jakość o smakprzygotowanych posiłków, kontrola jakości asortymentu, estetyka podawanych potraw
OSADA ŚNIEŻKA OPERATOR SPÓŁKA Z O. O. - 2016-11-10 - Łomnica (dolnośląskie)
praca w pizzernii
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska-Oleksak w Ciechanowie - 2017-05-02 - Ciechanów (mazowieckie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Zapoznanie się z programem stażu. Przeszkolenie w zakresie bezpieczeństwa. Zapoznanie się z regulaminem pracy. Zapoznanie i obsługa maszyn gastronomicznych. Poznawanie struktury zakresu uprawnień w restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
obsługa gości restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków według receptur napisanych w języku bengalskim
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Radomsko (łódzkie)