KUCHARZ R58/3734-1400/15 Włocławek oferta pracy ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ R58/3734-1400/15
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: obsługa gości restauracji
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TORUŃSKA 113, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obsługa gości restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R58/3734-1400/15
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. 2 lata doświadczenia na stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Toruńska 113, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: wizytę poprzedzić rozmową telefoniczną
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Toruńska
Numer budynku pracodawcy: 113
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 18.11.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-07-09 - Zaścianki (podlaskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
realizacja zatwierdzonego na dany rok planu sprzedaży, poszukiwanie i pozyskiwanie nowych klientów i rynków zbytu, prowadzenie negocjacji handlowych, planowanie przychodów ze sprzedaży, analiza raportów i prognoz dotyczących rynku i weryfikacja planów sprzedaży, przygotowywanie i prezentowanie ofert handlowych, zawieranie umów oraz prowadzenie dokumentacji sprzedażowej, budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami (wyjazdy służbowe krajowe i zagraniczne), raportowanie efektów sprzedaży, budowanie pozytywnego wizerunku firmy
ANWIL S.A. - 2016-08-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-29 - Jurata (pomorskie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków-rozwożenie posiłków-prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
realizacja zamówień, zamwianie towaru, realizacja potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji.
Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska - 2016-09-30 - Płock (mazowieckie)
w zawodzie
RBS ŁUKASZ SZCZEPAŃSKI - 2017-12-21 - Świdnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGOSala G, A
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Domasław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej na miejscu i na wynos
NESA Mohammad Amanullah - 2018-07-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-05-24 - Krępsko (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw,-przygotowanie swojego miejsca pracy,-dbanie o czystość stanowiska pracy,
FIRMA USŁUGOWA "TIME" KATARZYNA NALEWAJKO - 2016-03-15 - Kościerzyna (pomorskie)
wykształcenie średnie, staż pracy 5 lat, biegła znajomość języka wietnamskiego, przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, czytanie przepisów wietnamskich
Bar Vietnamski "SON CAO HONG" - 2017-01-04 - Wołomin (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa kuchni, przygotowywanie jadłospisów. Wymagania: ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, estetyka, kreatywność, sumienność, dyscyplina, znajomość branży.
Niedźwiedzki Sławomir 1. F. H. U. Zoo-Dragon Hurt - Detal 2. Hurtownia zoologiczna WORLD PETS 3. Hotel Diamond - 2016-07-07 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz restauracji.
Michał Paliwoda - 2017-09-29 - Gdańsk (pomorskie)
profesjonalna, zgodna ze standardami obsługę Klienta, rozkładanie i uzupełnianie towaru w salonie, zwiększanie sprzedaży poprzez dbanie o satysfakcję Klientów, znajomość standardów ekspozycji towaru i umiejętność ich wykorzystania, dbanie o wizerunek sieci CCC, czynne uczestnictwo w tworzeniu zintegrowanego i efektywnego zespołu
CCC S.A. - 2018-01-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowanie półproduktów i potraw
BANDEROZA s.c. - 2016-05-13 - Myślenice (małopolskie)
Praca w godz. 11-22, dbanie o porządek w lokalu, obsługa klienta oraz przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Wola Morawicka (świętokrzyskie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków w ciągu dnia, gotowanie według receptur, organizacja zamówień oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Dęblin (lubelskie)
-
EKOTRADE Sp. z o.o. - 2016-07-11 - Opole (opolskie)