KUCHARZ Krępsko oferta pracy BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Krępsko (wielkopolskie)
Pracodawca: BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:64-930 Krępsko, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krępsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szydłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych mile widziana (w przypadku jej braku pracodawca deklaruje możliwość wyrobienia), doświadczenie zawodowe zgodnie z zakresem obowiązków
Nazwa pracodawcy: BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
64-930 Krępsko, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Wcześniejszy kontakt telefoniczny celem umówienia terminu spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Szydłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krępsko
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 23.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie podstawowych czynnośći związanych z przygotowaniem posiłków dla różnych grup osób przebywających w Sanatorium: pobieranie suroców i półproduktów i wyrobów gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przytowoaniu potraw i napojów. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPOŻ. Dbałość o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Praca na stanowisku kucharza.Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz kuchnię arabską.Przygotowanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Gostynin (mazowieckie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I PIZZY,OBRÓBKA MIĘŚ,GRILOWANIE,SMAŻENIE
MK ALHAMBRA RESTAURANT - 2016-11-10 - Skierniewice (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystanie oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Łódź (łódzkie)
wymagane doświadczenie w domowym gotowaniu potraw, koniecznie wymagany znaczny stopień niepełnosprawności, gotowanie polskich potraw i dań, (osoby spoza Ostrowa - możliwe bezpłatne zakwaterowanie)
Mechanika Pojazdowa Robert Kubiak - 2016-08-23 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wg zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2018-07-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej,- opracowywanie menu i receptur nowych dań,- organizacja i nadzór nad pracą w kuchni,- szkolenie pracowników do pomocy kuchennej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowanie , gotowanie potraw kuchni tureckiej.
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-09-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wymagane wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w pracy minimum 4 lata, umiejętności kulinarne kuchnia wschodnioeuropejska, znajomość j.rosyskiego, angielskiego,niemieckiego na poziomie dobrym, prawo jazdy kat.B
Eko Agro Turystyka Młyn A.Drulis - 2016-05-24 - Witowice (dolnośląskie)
Wykonywanie robót związanych z montażem i remontem instalacji sanitarnych
REBUD C.Krygier, M.Michalski, W.Remba Sp.J - 2016-06-16 - Bełchatów (łódzkie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe STAN Import-Export Stanisław Stankiewicz - 2015-12-01 - Poddubówek (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2018-08-21 - Kościan (wielkopolskie)
Gotowanie, dbanie o czyste stanowisko pracy, wydawanie posiłków.
Pielęgniarski Dom Opieki ZŁOTA OSTOJA - 2017-06-01 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (orientalnej) na podstawie (korzennych) przepisów azjatyckich regionów.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kościerzyna (pomorskie)
organizacja imprez, przygotowanie potraw dla klienta dziennego
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-08-29 - Orzech (śląskie)
znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowanie i wydawanie posiłków. Praca 40 godz./tyg., od poniedziałku do niedzieli w godzinach do ustalenia
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2017-02-06 - Stara Wieś (mazowieckie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
rozkładanie towaru,sprawdzanie terminów przydatności do spożycia,dbanie o porządek na stanowisku pracy (oferta GCP Koniecpol)
WAFELEK SUPERMARKETY Sp. z o.o. Sp.K. - 2018-02-14 - Koniecpol (śląskie)
Prace przy wykonywaniu dań oraz grilowaniu mięs w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni chinskiej
S & L Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ZGROMADZENIE SIÓSTR ŚW.ELŻBIETY, DOM ZAKONNY W KWIDZYNIE - 2017-11-14 - Kwidzyn (pomorskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2017-08-14 - Dębica (podkarpackie)
sporzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)