KUCHARZ Gdynia oferta pracy DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 12 - 15 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zaciszna 4/B, 81-522 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 12 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 12,00-15,00 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdynia
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 12 - 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy: DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Zaciszna 4/B, 81-522 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Zaciszna
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2016
Oferta pracy ważna do: 04.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dokonywanie obróbki wstępnej, cieplnej, przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany, w godz. 5 - 20, miejsce pracy: Łódź, ul. Żródłowa, ul. 6-sierpnia. Zgłoszenia kandydatów - telefoniczne.
31 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2015-11-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowuje oraz produkuje wyroby kulinarne i napoje w placówce gastronomicznej. Dbanie o czystość urządzeń kuchennych i naczyń do serwowania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw w lokalu (śniadaniowo-obiadowe, kuchnia polska).
Handel Spożywczy i Przemysłowy Artur Chabowski - 2016-03-04 - Płock (mazowieckie)
Sprzedaż:• Realizacja założonego planu sprzedaży• Przyjmowanie zamówień podczas kontaktów telefonicznych z klientem• Pozyskiwanie klientów• Analiza rynku oraz monitorowanie działań konkurencji• Umiejętność współpracy w zespole• Stały kontakt i opieka klienta• Samodyscyplina i zaangażowanie w realizację powierzonych zadańOd kandydatów oczekujemy• Wykształcenia Średniego lub Wyższego• Mile widziane doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta• Umiejętności negocjacyjnych• Umiejętności budowania biznesowych relacji• Dobrej organizacji pracyZainteresowanych proszę o przesyłanie ofert na maila: biuro (at) genoplast.plSkontaktujemy się z wybranymi ofertami.www.genoplast.pl, www.googlab.pl, www.nobelldna.pl, www.bio4u.pl
GenoPlast Biochemicals Tomasz Schroder - 2018-03-26 - Rokocin (pomorskie)
wystawianie dokumentów wewnętrznych firmy, faktur, przygotowywanie ofert handlowych, obsługa klienta detalicznego i hurtowego
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Opole (opolskie)
Obsługa, konserwacja, remont, montaż urządzeń instalacyjnych i sieci elektroenergetycznych o napięciu do 1kV.Miesjce wykonywania pracy - Łódź.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej domowej
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2017-03-29 - Świebodzice (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe lub średnie kierunkowe, mile widziane doświadczenie
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2016-06-08 - Krotoszyn (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Lublin (lubelskie)
praca w barze w Białymstoku
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku - 2016-05-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych. Produkcja pierogów, itp. i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy,zmywanie naczyń, pakowanie dań, segregacja odpadów. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2017-08-17 - Nowe Żabno (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 5.00-13.00, również w dni wolne. Okres próbny trwa 3 miesiące. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia.
Ośrodek Wspomagający Edukację - 2016-01-12 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji.
Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska - 2016-09-30 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie potraw w restauracji obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia. Dwie zmiany 10.00 - 18.00, 14.00 - 22.00. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
ANCORA BUŻANTOWICZ I HŁYWA SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-05 - Piła (wielkopolskie)
-
DEBRZYNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Dębrzyno (pomorskie)
Praca przy woku, przygotowanie wszystkich oferowanych w restauracji dań chińskich, tworzenie menu, dokonywanie zakupów artykułów kuchni chińskiej. Praca w godzinach od 9:00 do 21:00, dwie zmiany, dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Umowa o pracę na czas określony
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Staż dla os. bezr. zarej. w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach projektu 7.1 RPO "Mój cel to praca".Praca w godzinach od 8.00 do 16.00 lub od 14.00 do 22.00.-Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, urządzeń.-Przygotowywanie potraw z różnych asortymentów: warzyw, mięsa.-Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.-Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami używanymi na stanowisku pracy.-Przygotowywanie kebabów, zestawów.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-02-21 - Puławy (lubelskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Brzeg (opolskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędzami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta w pizzeri Parkowa
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2016-01-29 - Inwałd (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Sopot (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej. Dbanie o czystość lokalu.
Antalya Kebab Serkan Haddur - 2016-10-13 - Nysa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do niedzieli (również w święta) według ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań obiadowych.
"GASTRO EWEL" Ewelina Śliwka - 2016-03-24 - Sosnowiec (śląskie)