KUCHARZ Katowice oferta pracy "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) jeśli osoba posiada doświadczenie zawodowe. W przypadku braku doświadczenie zawodowego wymagane jest wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mogą aplikować również absolwenci szkół gastronomicznych. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) jeśli osoba posiada doświadczenie zawodowe. W przypadku braku doświadczenie zawodowego wymagane jest wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mogą aplikować również absolwenci szkół gastronomicznych. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) jeśli osoba posiada doświadczenie zawodowe. W przypadku braku doświadczenie zawodowego wymagane jest wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mogą aplikować również absolwenci szkół gastronomicznych. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Nazwa pracodawcy:
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 7:00-15:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.niro.com.pl
Ulica pracodawcy: Okrężna
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING). SPECJALISTYCZNE SPRZĄTANIE BUDYNKÓW I OBIEKTÓW PRZEMYSŁOWYCH.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.09.2016
Data dodania oferty pracy: 26.09.2016
Oferta pracy ważna do: 26.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocami kuchennymi, wydawanie posiłków, zamawianie towaru, utrzymywanie porządku na kuchni.
kontakt przez OHP - 2018-03-02 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
.Przygotowanie posiłków
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Krosno (podkarpackie)
Pomoc kuchennaPraca od 11:00.
" Pizzeria Egzit " Łukasz Godek - 2016-09-14 - Tuszyma (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw à la carte, a także przygotowanie bufetów na wesela, urodziny i inne imprezy.
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
Fundacja ALA MA KOTA - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości składaników spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków osobom starszym
Szczecińskie Stowarzyszenie "ZŁOTY WIEK" - 2016-02-05 - Stara Rudnica (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Bytom (śląskie)
Obsługa klienta przyjmowanie zamówień, dbanie o czystość i porzadek na sali.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Jasło (podkarpackie)
ZATRUDNIENIE OD KWIETNIA 2016 r.
WELT-TOUR Katarzyna Dąbrowska - 2015-11-24 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Łódź (łódzkie)
-prace związane z przyjmowaniem towarów-obróbka wstępna i rozdrabnianie surowców
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-03-09 - Gliwice (śląskie)
- Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Ścisła współpraca z zespołem oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę do 31.01.2018. Następna umowa na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie może być większa niż 2 lata). Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane ukończone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2017-02-23 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Praca w przetwórstwie rybnym, praca w miejcowości Charzyno
Personel Partner Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-09-08 - Charzyno (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-02-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w tradycyjnej kuchnii koreańskiej, kontakt z przełożonymi władająścymi wyłącznie j. koreańskim, nadzór nad zespołem pracowników, zaopatrzenie
GANGNAM HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Żory (śląskie)
Zgodny
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-02-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, może być osoba do przuczenia;
Pizzeria Gringos - 2016-07-22 - Ustka (pomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek pizzy i przygotowywanie posiłków.
Pizzeria Napoli - 2016-10-05 - Niepołomice (małopolskie)