KUCHARZ/-KA- SEZON 艁eba oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ/-KA- SEZON
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad pomocami kuchennymi, wydawanie posi艂k贸w, zamawianie towaru, utrzymywanie porz膮dku na kuchni.
Data publikacji: 2018-03-02
Lokalizacja: 艁eba (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁eba, powiat: l臋borski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad pomocami kuchennymi, wydawanie posi艂k贸w, zamawianie towaru, utrzymywanie porz膮dku na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Godzinowy system wynagrodzenia
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/-KA- SEZON
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁eba
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: l臋borski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Aktualna ksi膮偶eczka SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
bardzo dobra znajomo艣膰 zasad 偶ywienia zbiorowego, doskona艂a umiej臋tno艣膰 gotowania.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy L臋bork
Adres pracodawcy:
Krzywoustego 1, 84-300 L臋bork, powiat: l臋borski, woj: pomorskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: l臋borski
Gmina pracodawcy: L臋bork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: L臋bork
Ulica pracodawcy: Krzywoustego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy L臋bork
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dan kuchni japo艅skiej, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych charakterystycznych dla kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
Szko艂a Podstawowa Specjalna nr 177 (dawniej Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych nr 92) - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny
VEKTOR99 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-14 - Michale (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie prac murarskich
FIRMA US艁UGOWO- HANDLOWA JOANNA BASAK W W臉GLISKACH - 2018-04-09 - W臋gliska (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu dokumentacji dotycz膮cej zlece艅 transportowychpomoc przy rozliczniu tras kierowc贸wSta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w Lisim Ogonie
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Lisi Ogon (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej. Dbanie o czysto艣膰 lokalu.
Antalya Kebab Serkan Haddur - 2016-10-13 - Nysa (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Brzeg (opolskie)
I zmiana 6-14II zmiana 14-22praca w Mielcu w powstaj膮cym Hipermarkecie E. Leclerc przy ul. Powsta艅c贸w Warszawy (Galeria NAVIGATOR)
MIELDIS Sp. z o.o. w organizacji - 2016-08-26 - Mielec (podkarpackie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obrobka wst臋pna surowc贸w (r臋czna mechaniczna termiczna), wykonywanie r贸znymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, przetwor贸w mi臋snych, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych i inne, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, masyznami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸 na przy臋cia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego, przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych obowi膮zuuj膮cyhc zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mys艂owice (艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw z kuchni niemieckiej, - tworzenie da艅 a la carte,- kontrola towar贸w, przechowywanie 偶ywno艣ci, - planowanie i kontrola zapas贸w.
Hotel "Stern" - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w orientalnych
KEBAB "ALI BABA" s.c. Benaouda Chaib, Mohamed Abadi - 2017-08-17 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
okre艣lone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - W臋gorzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni oraz pomieszczeniach nale偶膮cych do kuchni.
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2018-02-13 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci
AmRest Sp. z o.o. - 2018-06-18 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie kebab贸w.
Mohamed Mohamed Ali Restauracja "FARAON" - 2017-02-24 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obs艂uga grilla, robienie burger贸w.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
Praca na produkcji
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Zarz膮dzanie kuchni膮 i organizacja pracy w艂asnej i zespo艂u, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 produkt贸w oraz zapewnienie prawid艂owych warunk贸w ich przechowywania, przygotowywanie da艅 z menu restauracji (serwuj膮cej dania z kraj贸w Europy Wschodniej) zgodnie z przyj臋tymi w Restauracji standardami i przepisami okre艣lonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zg艂aszanie zapotrzebowania sk艂adnik贸w do da艅.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Nadz贸r nad prac膮 podleg艂ych pracownik贸w.Pobieranie art. spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego. Przygotowanie posi艂k贸w. Wydawanie gotowych posi艂k贸w na oddzia艂y szpitala. Pobieranie pr贸b pokarmowych.
Wojew贸dzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,Zarz膮dzanie personelem,Kontakt telefoniczny 608-629-144
GTMC SP. Z O.O. - 2016-06-02 - Tczew (pomorskie)
-zgodnie z zawodem
JOLBEX - JR Joanna Jedli艅ska - 2015-12-21 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2018-06-21 - Mielno (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej
Przysta艅 na K臋pce -KOPEL EDWARD - 2017-05-26 - Marklowice G贸rne (艣l膮skie)
Kucharz - praca samodzielna, przygotowywanie 艣niada艅 i obiad贸w
TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz us艂ugi pozosta艂e - 2016-06-13 - Gromadka (dolno艣l膮skie)
wykszta艂cenie gastronomiczne lub do艣wiadczenie ( w przypadku braku wykszta艂cenia konieczne do艣wiadczenie)
PHU PETROL Sp. z o.o. Nowa Obra - 2016-07-13 - Nowa Obra (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona b臋dzie odpowiedzailna za przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawc膮 osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (艣l膮skie)