KUCHARZ- KUCHNIA UKRAIŃSKA Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ- KUCHNIA UKRAIŃSKA
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz kuchni ukraińskiej. Tworzenie menu z potraw typowo ukraińskich oraz przygotowywanie dań oryginalnych kuchni ukraińskiej: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.- praca ok. 40 godz/tydzień, UMOWA NA OKRES 6 M-CY
Data publikacji: 2018-03-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz kuchni ukraińskiej. Tworzenie menu z potraw typowo ukraińskich oraz przygotowywanie dań oryginalnych kuchni ukraińskiej: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.- praca ok. 40 godz/tydzień, UMOWA NA OKRES 6 M-CY
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13,70 zł/h
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- KUCHNIA UKRAIŃSKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość oryginalnych przepisów kuchni ukraińskiejumiejętność zrobienia potraw: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2018
Oferta pracy ważna do: 12.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i sprzedaż dań typu kebab
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Rawicz (mazowieckie)
Do obowiązków należy: przygotowanie potraw, przygotowanie sałat, deserów (pensjonat ma własny ogród z owocami i warzywami), własnych dżemów do śniadania, pieczywa, robienie zakupów, prowadzenie kalkulacji, sporządzanie menu. Znakowanie w menu potraw bezglutenowych.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie potraw,- dbałość o jakość wydawanych potraw,- dbałość o czystość i higienę miejsca pracy
dobre Amciu Danuta Gotkowska - 2018-08-17 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni marokańskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Latchorzew (mazowieckie)
- opracowywanie receptur i produkcja własnych wyrobów wędliniarskich i piekarniczych na potrzeby istniejącej restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
Lipiany, ul. Jeności Narodowej 2,przygotowanie surowców i wyrobów, obróbka artykułów spożywczych, pomoc przy przygotowaniu dań, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń, pomieszczeń kuchennych, książeczka do celów sanitarno -epidemiologicznych, umiejętność pracy w kuchni, dokładność, sumienność, punktualność, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Lipiany (zachodniopomorskie)
Wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łaskarzew (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-02-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami z karty oraz na zamówienie (imprezy okolicznościowe, catering itp.)
"JAWA" J. JANOWSKI W. WALUSZEWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Świdnica (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Limanowa (małopolskie)
Właściwa organizacja pracy personelu kuchennego. Przestrzeganie zasad BHP. Uczestnictwo w planowaniu jadłospisó i przygotowywaniu posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o porządek i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o czystość i właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Stasowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.Pobieranie prób żywieniowych. Współpraca z pozostałymi pracownikami szkoły w celu podniesienia jakości pracy. Wykonywanie innych prac zleconych przez Dyrektora szkoły.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przyrządzanie pizzy oraz innych dań w oparciu o piec do pizzy
YDEA S.C. - 2017-11-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2017-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, umiejętność odtworzenia ich z oryginalnych wietnamskich przepisów, zarządzanie produkcją, zamawianie produktów od wietnamskich dostawców, umiejętnośc czytania przepisów po wietnamsku
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
"PREMIUM" Zajazd Magyar - 2017-12-28 - Wyżne (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
kontakt przez OHP - 2016-02-24 - Wejherowo (pomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością Kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Elbest sp. z o.o. - Hotel Solina SPA w Myczkowcach - 2017-06-14 - Myczkowce (podkarpackie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 60 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Kuchnia ukraińska, rosyjska, polska - głównie w zakresie dań rybnych
ANNA I PIOTR LISAKOWSCY Sp. j - 2016-04-01 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Proszyska (kujawsko-pomorskie)
Wymagane: - wykształcenie zawodoweUmiejętności:- umiejętność wykonywania posiłków- umiejętność pracy w zespole- brak podatności na emocje- opanowanie- sprawność fizyczna- rzetelność, dyspozycyjność, odpowiedzialność i uczciwośćCharakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posiłków dla wychowanków i personelu (śniadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czystości i higieny pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-14 - Racibórz (śląskie)
Rozładunek i załadunek oraz przewóz materiałów budowlanych, nawozu
"WIMAX" Spółka Jawna Witkowski - 2017-04-18 - Stryków (łódzkie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Sprzątanie obiektów przemysłowych (biura, ciągi komunikacyjne, hale produkcyjne).
GLANTZ II S.J. B.PALKOWSKA A.PALKOWSKI - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zabrze (śląskie)
obróbka surowca, wykonanie dań obiadowych i pizzy, dań fast food, zabezpieczenie żywności, realizacja zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Tczew (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
Prace administracyjno-biurowe, sekretariat (system SIO); pomoc księgowej
Gminny Zespół Oświatowy w Dusznikach - 2017-10-09 - Duszniki (wielkopolskie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej: pierogi, naleśniki, kotlety, zupy tradycyjne
POLHOLDING ANNA POL - 2016-06-20 - Lublin (lubelskie)