KUCHARZ 艢winouj艣cie oferta pracy Restauracja DES KAISERS PAVILLON Griehl Bernd
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2015-12-14
Lokalizacja: 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Restauracja DES KAISERS PAVILLON Griehl Bernd
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wybrze偶e W艂adys艂awa IV 34a,b, 72-600 艢winouj艣cie, powiat: m. 艢winouj艣cie, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢winouj艣cie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. 艢winouj艣cie
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢winouj艣cie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.01.2016
Data zako艅czenia pracy: 21.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Restauracja DES KAISERS PAVILLON Griehl Bernd
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢winouj艣ciu
Adres pracodawcy:
Wybrze偶e W艂adys艂awa IV 34a,b, 72-600 艢winouj艣cie, powiat: m. 艢winouj艣cie, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. 艢winouj艣cie
Gmina pracodawcy: 艢winouj艣cie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艢winouj艣cie
Ulica pracodawcy: Wybrze偶e W艂adys艂awa IV
Numer budynku pracodawcy: 34a,b
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracje
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢winouj艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 29.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-16
MAT-SMAK MATEUSZ ADAMSKI - 2019-07-19 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Proste prace biurowe, pomoc w zatrudnieniu prcownik贸w z Ukrainy i Bialorusi.
KADAR Sp.z o.o. - 2017-09-04 - Gda艅sk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej (wietnamskiej, chi艅skiej, tajskiej)
JUMATEL 艢cibiorski Micha艂 - 2018-07-23 - Lubart贸w (lubelskie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w w Restauracjizapewnianie jako艣ci, 艣wie偶o艣ci, efektywno艣ci oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasj膮 do serwowanych produkt贸w i ci膮g艂e uczenie si臋 o ich zawarto艣ci, pochodzeniu i innych zaletach, a tak偶e dzieleniu si臋 swoj膮 wiedz膮 z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obs艂ugiwanie klient贸w z trosk膮 i uwag膮,patrzenie na sw贸j obszar oczami klient贸w i inicjowanie codziennych rozm贸w z nimi tak, by uzyskiwa膰 sta艂e informacje zwrotne o ich do艣wiadczeniach, a tak偶e poznawa膰 ich potrzeby i 偶yczenia.
Bart艂omiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-07-09 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej z zastosowaniem przypraw dla niej charakterystycznych, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i smak da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe Zajazd Basior 艢wi臋cicki - 2016-05-11 - Sk艂贸ty (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i obr贸bka produkt贸w, ekspedycja potraw, dbanie o czysto艣膰 kuchni, nadz贸r nad prac膮 pomocy kuchennej. Praca w godzinach 10:00-18:00
Firma Handlowo Us艂ugowa RD-PROFESSIONAL Robert Dziedzic - 2016-10-27 - Brzesko (ma艂opolskie)
pomoc w sporzadzaniu potraw; pomoc w sporz膮dzaniu jad艂ospis贸w, produkcja sur贸wek i sa艂atek
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE SMYK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-28 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Praca na terenie Raciborza w zak艂adzie przemys艂owym.Firma oferuje: -sta艂e godziny pracy;-mi艂膮 atmosfer臋;-mo偶liwo艣膰 uzyskania nowego do艣wiadczenia;-dogodne warunki pracy;-atrakcyjne wynagrodzenie;-prac臋 w dobrym zespole.Oczekiwania:-sumienno艣膰 w wykonywaniu obowi膮zk贸w;-punktualno艣膰;-dbanie o powierzony sprz臋t;-elastyczno艣膰 i mobilno艣膰;Zakres obowi膮zk贸w:-dbanie o czysto艣膰 wewn臋trzn膮 zak艂adu;-umiej臋tno艣膰 pracy w zespole;-mycie hal produkcyjnych maszyn膮 czyszcz膮c膮 oraz mycie r臋czne.Obowi膮zkowo wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
"AMLUX" Sp. z o.o. - 2016-11-15 - Racib贸rz (艣l膮skie)
prace og贸lnobudowlane, prace remontowe, prace zwi膮zane z budow膮 nowych obiekt贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 lunchowych, 艣niada艅, przygotowywanie sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych i zup, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s i owoc贸w; utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG TRADYCJI KUCHNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIKI WYKONYWANIA POTRAW STOSOWANYCH ZGODNIE Z TRADYCJ膭 KUCHNI W INDIACH, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA POTRAW WG RECEPTUR KUCHNI HINDUSKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI SPECJALNYCH URZ膭DZE艃, PIECA TANDOR, MINIMUM 6 MIESI臉CY STA呕U PRACY W KUCHNI HINDUSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, PRACA W GODZINACH 12.00-23.00, PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagania: ksi膮偶eczka sanepidu, mile widziane do艣wiadczenie.
EKOLAND Mariola Studnic - 2019-02-06 - Zabe艂k贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w;sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchni
GASTROLAND Agata Szatanik - 2019-06-14 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Alfreda Perczak PPHU "POL-TRANS-CATERING" EXPORT-IMPORT - 2016-08-22 - Mierz臋cice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i posi艂k贸w
J贸zef Franczyk Restauracja Pod Jab艂oni膮, Sk艂ad Materia艂贸w Budowlano-Instalacyjnych i Opa艂u "Glinik" - 2017-11-23 - 艁膮cko (ma艂opolskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Us艂ugowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szyma艅ski - 2016-06-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
Ahmet Palta, Narin - 2016-04-13 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Znajomo艣膰 zagadnie艅 techniczno-technologicznych dla w臋glowodor贸w gazowych skroplonych; Znajomo艣膰 zagadnie艅 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych dla zak艂ad贸w du偶ego ryzyka; Wsp贸艂praca z kierownikami zmian terminalu; Wsp贸艂praca ze wszystkimi organami administracji i urz臋dami dozorowymi, uczestnictwo w kontrolach przeprowadzanych przez te organy; Zg艂aszanie i przeprowadzanie bada艅 kontrolno-odbiorczych urz膮dze艅 techniczno-technologicznych; Kontrola nad dokumentacj膮 techniczn膮, sporz膮dzanie instrukcji techniczno-technologicznych; Przestrzeganie okresowych bada艅 i rewizji armatury i instalacji technologicznej zak艂adu; Dokonywanie wyboru i zakup armatury i materia艂贸w technicznych (armatura, narz臋dzia, przyrz膮dy i przybory, odzie偶 i obuwie robocze).
Glob-Terminal Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-03-21 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅, kontrola w艂a艣ciwego wykorzystania produkt贸w, nadzorowanie jako艣ci serwowanych da艅, przestrzeganie zasad czysto艣ci.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-09 - Jaroszowiec (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ocena surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czelad藕 - 2016-05-27 - Czelad藕 (艣l膮skie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Adampol (lubelskie)
przygotowywanie potrwa
F.H.U. ANETA TRUSI艃SKA - 2016-07-28 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)