KUCHARZ/KA (NR 2836) Inowrocław oferta pracy PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE SMYK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA (NR 2836)
Wynagrodzenie: 2 500 - 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci
Data publikacji: 2019-08-28
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE SMYK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Magazynowa 23, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA (NR 2836)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1:
średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia zbiorowego
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: z doświadczeniem zawodowym
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE SMYK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Magazynowa 23, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt pod nr tel. 506 150 143
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Magazynowa
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.08.2019
Oferta pracy ważna do: 28.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8123e996b152ecafca733e7c605b3b86
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw w/g ustalonej receptury, dbanie o estetyke dań, przestrzeganie porządku i zasad higieny w kuchni. Wymagane wykształcenie zawodowe, 1 rok doswiadczenia na podobnym stanowisku, umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków. Wynagrodzenie miesieczne 2100zl.
Port Millennium Sławomir Modzelewski - 2018-02-05 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Chojny (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówiwń. Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność caly tydzień w godz. 8:00-18:00. Propnowany okers wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przyjmowanie zamówień telefonicznych, wyrób pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - Oświęcim (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy 12.00- 20.00
"EMAR" S. C. M. Szpakowicz, E. Łozowicka - 2017-03-29 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków, kontakt z pracodawcą tel. 509 470 919 lub osobisty
F.H.U.P. INEZ Dariusz Kaczmarczyk - 2016-01-20 - Lelice (mazowieckie)
układanie kostki brukarskiej
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BRAT-BUD PIOTR BRATUSZEWSKI - 2019-03-12 - Zgierz (łódzkie)
KUCHARZ - PIZZER - POMOC KUCHENNA.Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2019-08-19 - Dębica (podkarpackie)
praca na wysokosci, wymiana konstrukcji dachu
TERMO-BUD MŁYNARSKI Usługi Budowlane i Remontowe P. Młynarski - 2018-11-02 - Bełchatów (łódzkie)
wykształcenie kierunkowe, doświadczenie mile widziane, znajomość zawodu
Mariola Czerska GOŚCINIEC U MAĆKA - 2016-04-13 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2016-02-05 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych, śniadań, serwowanie posiłków, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Płock (mazowieckie)
Prowadzenie księgowości SOSW w Kaliszu
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 2 IM. PLUTONU GŁUCHONIEMYCH AK W KALISZU - 2018-09-05 - Kalisz (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków,- utrzymanie w czystości stanowiska pracy,- umiejętność pracy w zespole,- mile widziany staż pracy,
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowanie obiadokolacji i innych potraw dla wczasowiczów,imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Biecz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku od 7-15. Pierwsza umowa na czas określony, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony. Wynagrodzenie 2500,00 zł + dodatek stażowy
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 4 IM. JANA PAWŁA II, Z ODDZIAŁAMI PRZEDSZKOLNYMI I ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI - 2019-07-18 - Pruszków (mazowieckie)
zbieranie owoców i warzywsortowanie, pakowanieprace pielęgnacyjne
kontakt przez OHP - 2017-09-06 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast i desrów itp.
ACER Sp. z o.o. - 2017-03-31 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowanie posiłków (kuchnia tradycyjna) dla grup/ gości ośrodka wypoczynkowego w Międzywodziu. Doświadczenie w obsłudze grup, przygotowywanie posiłków pod diety. W zakresie obowiązków układanie menu (wraz z menagerem ośrodka) oraz przygotowywanie list zamówień produktów. Oferujemy pracę z zamieszkaniem.
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2017-03-07 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
Grzegorz Pawełczyk - 2018-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"ANDRZEJCZUK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie rolek sushi pod nadzorem szefa kuchni. Obsługa klientów, pokazy robienia sushi. Około 170 godzin pracy miesięcznie. Dyspozycyjność w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, imprez okolicznościowych i bankietów
REZYDENCJA SANDOMIERSKA Janusz Zybała - 2016-12-16 - Lenarczyce (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw zgodnych z menu restauracji, obieranie warzyw i siekanie składników potrzebnych do potraw, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Żyrardów (mazowieckie)