KUCHARZ Łęknica oferta pracy Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Data publikacji: 2016-02-05
Lokalizacja: Łęknica (lubuskie)
Pracodawca: Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1-go Maja 8, 68-208 Łęknica, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łęknica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łęknica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
książeczka sanepidowska, znajomość kuchni włoskiej i greckiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
1-go Maja 8, 68-208 Łęknica, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Łęknica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łęknica
Ulica pracodawcy: 1-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 05.02.2016
Oferta pracy ważna do: 04.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEGODZINY PRACY OD 12-22
FIRMA ORZECH RESTAURACJA DĄBSKA 7 JERZY ORZECHOWSKI - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków (kuchnia polska)
CORUM Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wiechlice (lubuskie)
jw.
Mechanika Maszyn J. Nowakowski Sp. J. - 2018-04-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Bytów (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej.
MY POL GROUP - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
znajomość kuchni tradycyjnej
MARCIN PUTO P.P.U.H. "WEMAR" - 2016-04-07 - Borów (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontaktów z pracownikami, praca na pełen etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Piastów (mazowieckie)
sporządzanie posiłków dla dzieci i młodzieży w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W LUBIENIU KUJAWSKIM - 2016-01-07 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Bezpośrednia obsługa gości, pobieranie płatności oraz przygotowywanie napojów i deserów.
"CZARNA GÓRA APARTAMENTY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ HOTEL MORAWA' SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-09 - Sienna (dolnośląskie)
wykonywanie prac dekarskich
INŻYNIERIA BUDOWLANA PAWEŁ MŁYNEK - 2018-03-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw według ustalonych norm i receptur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Lesko (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Pabianice (łódzkie)
-PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW,-SZYKOWANIE KANAPEK, SURÓWEK, DESERÓW,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIADÓW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie oraz gotowanie w kuchniach narodowych
ELMA s.c. Ż. i J. Copiak - 2017-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracjiwynagrodzenie brutto: 15 zł/godz.
PHU Jan ANTONIUK - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Fałków (świętokrzyskie)
Przeprowadzanie przeglądów maszyn i urządzeń, dokonywanie napraw i remontów maszyn i urządzeń, modernizowanie maszyn i urządzeń w celu zwiększania ich dostępności, zapewnienie sprawnego przepływu informacji przy przejmowaniu i przekazywaniu zmiany, analizowanie zaistniałych awarii.Wymagania: wykształcenie średnie lub zasadnicze techniczne - elektryk, mechanik, wiedza z zakresu elektromechaniki, mechaniki, doświadczenie na stanowisku mechanik lub elektromechanik, mile widziana umiejętność obsługi tokarki, frezarki, mile widziane uprawnienia eksploatacyjne (E 1,2,3).
" MIESZKO BIS " Sp. z o. o. - 2016-02-05 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów z karty dań.
ZAMREST MAGDALENA KUBINA I PIOTR KUBINA SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-10 - Zamość (lubelskie)
Przyjęcie i wydawanie towaru z magazynu. Prace porzadkowe.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem urządzeń, dbanie o porządek w kuchni.
PPHU Anna Wojas Kopecka Restauracja ADA - 2016-11-28 - Reńska Wieś (opolskie)
werdług zakresu obowiązku
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie kebabu, hamburgerów itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DOBLER " - 2015-12-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Janowo (warmińsko-mazurskie)