KUCHARZ Pruszków oferta pracy SZKOŁA PODSTAWOWA NR 4 IM. JANA PAWŁA II, Z ODDZIAŁAMI PRZEDSZKOLNYMI I ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku od 7-15. Pierwsza umowa na czas określony, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony. Wynagrodzenie 2500,00 zł + dodatek stażowy
Data publikacji: 2019-07-18
Lokalizacja: Pruszków (mazowieckie)
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 4 IM. JANA PAWŁA II, Z ODDZIAŁAMI PRZEDSZKOLNYMI I ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hubala 4, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku od 7-15. Pierwsza umowa na czas określony, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony. Wynagrodzenie 2500,00 zł + dodatek stażowy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pruszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Poziom wykształcenia - zawodowe gastronomiczne lub pokrewne. Staż pracy - 2 lata. Uprawnienia / umiejętności - doświadczenie kulinarne, dobra organizacja pracy, czystość, punktualność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 4 IM. JANA PAWŁA II, Z ODDZIAŁAMI PRZEDSZKOLNYMI I ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Hubala 4, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 9-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Hubala
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2019
Oferta pracy ważna do: 15.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9c45f80c2c673f51ef2213a4de9c137e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-08-06 - Arłamów (podkarpackie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Żary (lubuskie)
przygotowanie potraw
PPUH "EMES"Stanisław Mazur w Janowie Lubelskim - 2016-10-18 - Janów Lubelski (lubelskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia podlaska - mączna i ziemniaczana, lepienie pierogów
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. (Spiżarnia Smaków) - 2017-05-18 - Supraśl (podlaskie)
sprzątanie i utrzymywanie czystości na terenie obiektu terenu IKEA; oferta również dla osób niepełnosprawnych;
DOMTOM Cleaning Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-09-30 - Łódź (łódzkie)
-zapoznanie się z ofertą proponowanych dań-zapozanie się z produktami do komponowania dań-zapoznanie się z przepisami HCCP i BHP-wykonywanie poszczególnych dań-zapoznanie się z kuchnią wege, tradycyjną i włoską-odpowiednie przechowywanie artykułów-sprawdzannie dat przydatności
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków - smażenie;żywienie zbiorowe,kierowanie zespołem ,przygotowywanie zamówień,
Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka - 2017-05-24 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
- zarządzaniem oddziałem firmy (biura handlowego)- po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w miescie J.Góra- możliwośc pracy w swoim miejscu zamieszkania- systematyczne pozyskiwanie nowych klientów z wyznaczonego terenu, spotkania z klientami - raportowanie sprzedaży - dbanie o dobre kontakty z klientami- praca w programie Office (Word, Excel)- tworzenie oferty i zamówień dla kontrahentów- dbanie o dobry wizerunek firmy- samodzielne organizowanie pracy i umiejętne zarządzanie sobą w czasie i realizowanie wyznaczonych celów- możliwość rozwoju i podnoszenie kwalfikacji- pracodawca oferuje szkolenia i niezbędne narzędzia pracy
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
x
BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk - 2019-03-25 - Supraśl (podlaskie)
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w ramach żywienia zbiorowego
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-15 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice). Wymagane wkształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2016-10-12 - Katowice (śląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
Sprzątanie aut, mycie samochodów, pranie tapicerek.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Prace magazynowe , rozładunek i załadunek przesyłek różnej wielkości do 30 kg , przekazywanie uszkodzonych przesyłek do weryfikatora oraz wizualna kontrola jakości paczek. Praca od poniedziałku do piątku, Bezpłatny transport.
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Głuchowo (wielkopolskie)
Wykonywanie robót instalacyjnych, sanitarnych i ogrzewania.
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie menu i przygotowanie według posiłków, wydawanie posiłków, deserów, nadzór nad jakością zamówień. Praca w godzinach 11:00-22:00. Oferta pracy w ramach programu skierowanego dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Sufczyn (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2018-02-07 - Dęblin (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie ( śniadanie, obiad, podwieczorek), tworzenie jadłospisów co kwartał, robienie i wysyłanie zamówień z zaopatrzeniem spożywczym
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-03-30 - Stare Faszczyce (mazowieckie)
przygotowanie, sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem;wydawanie posiłków zgodnie z rozkładem godzin;troska o stan sanitarny kuchni, pomieszczeń, naczyń;obsługa urządzeń grzewczych i zmywarek, przestrzeganie wymogów sanitarnych.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK WYCHOWAWCZY NR 1 Mrowiny - 2018-12-03 - Mrowiny (dolnośląskie)
Monitorowanie wiedzy, zmain problemów, zarządzanie odpowiednim poziomem jakości, procesami i procedurami. Wprowadzanie usprawnień.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Łódź (łódzkie)
jw.
PALETA SMAKU Sp. z o.o. - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
,
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Wielgie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
PHU Jan ANTONIUK - 2016-01-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2019-05-16 - Łomża (podlaskie)