KUCHARZ Święta Lipka oferta pracy Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków - smażenie;żywienie zbiorowe,kierowanie zespołem ,przygotowywanie zamówień,
Data publikacji: 2017-05-24
Lokalizacja: Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-440 Święta Lipka 26, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków - smażenie;żywienie zbiorowe,kierowanie zespołem ,przygotowywanie zamówień,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach 10.00-21.00 na 2 zmianyMiejsce pracy - Restauracja "Błękitny Anioł" w Świętej Lipce.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Święta Lipka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kętrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Reszel
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształceni kierunkowe,minimum 4-5 lat stażu pracyumiejetność pracy w zespole,umiejetność kierowania zespołem, komponowania menu,Umiejetność pracy pod presją czasu,organizacja pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Adres pracodawcy:
Rynek 1, 11-440 Reszel, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie do pracy, zgłoszenia do pracodawcy po kontakcie telefonicznym 604 784 259
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: kętrzyński
Gmina pracodawcy: Reszel
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Reszel
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.05.2017
Data dodania oferty pracy: 24.05.2017
Oferta pracy ważna do: 23.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie czynności kontrolnych w terenie na wcześniej zlokalizowanych działkach rolnych metodą pomiaru bezpośredniego (GPS) lub metodą FOTO (sporządzanie dokumentacji foyograficznej wraz z naniesieniem miejsc i kierunków wykonania fotografii na tablecie).
SIDCOM Mariusz Chodorek - 2017-06-26 - Opatów (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, dbanie o miejsce pracy
LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO - 2017-02-08 - Tykocin (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Majdan Królewski (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Puławy (lubelskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-01-13 - Tczew (pomorskie)
- przygotowywanie potraw dań, deserów, dbanie o wybór skladników nalepszej jakości
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Siemiatycze (podlaskie)
Obsuga zmywarek, obsługa urzadzen kuchennych, obsługa pieca konwekcyjnego, podawanie i przygotowanie dań z menu, kantrola stanów magazynowych, zamawianie towaru.Dowóz do klienta.
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego, WYMAGANIA: wykształcenie średnie - kucharz, 5 lat doswiadczenia, umiejetność podejmowania decyzji w sprawie menu, umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku, mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Kochanowice (śląskie)
prace ogólnobudowlane-wykończeniowe(regipsy, malowanie, szpachlowanie i inne prace)
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych sałatek.
F.P.H.U. "FIANO" Małgorzata Filipowicz - 2017-10-06 - Moczydło (śląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie składników oraz potraw z kuchni chińskiej
WENG LEE INDUSTRIES Sp.z o. o. Sp. K. - 2015-12-08 - Poznań (wielkopolskie)
wg. zakresu obowiązków,
Hotel Szlak Bursztynowy - 2017-09-21 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Wg. harmonogramu PO WER
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
wykonywanie różnych potraw kuchni polskiej i różnych diet, zabezpieczanie surowców i półproduktów przed zepsuciem, pobieranie surowców i pół[produktów z magazynu
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2016-05-11 - Radków (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony (do końca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Zapewnienie ciągłości zaopatrzenia w firmie (dostawy bieżące).- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ciast napojów, deserów według receptur
UNIKAR RAFAŁ KUNKA - 2016-08-16 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni ciepłej i zimnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Skorupy (mazowieckie)
Zapoznanie się z aktami prawnymi, programami, regulaminami, nauczanie, pełnienie dyżurów, udział w posiedzeniach rady pedagogicznej.
Zespół Szkół - Szkoła Podstawowa nr 1 Skawica - 2016-12-01 - Skawica (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-05-07 - Grajewo (podlaskie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)