KUCHARZ Tykocin oferta pracy LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, dbanie o miejsce pracy
Data publikacji: 2017-02-08
Lokalizacja: Tykocin (podlaskie)
Pracodawca: LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego Józefa 47, 16-080 Tykocin, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, dbanie o miejsce pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tykocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tykocin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego Józefa 47, 16-080 Tykocin, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Tykocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tykocin
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego Józefa
Numer budynku pracodawcy: 47
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż okien
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2017
Oferta pracy ważna do: 08.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz, kuchnii indyjskiej
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-26 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2016-02-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowaywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 miesięcy w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalinapraca na umowę na czas określony, praca w godzinach 9:00-21:00 (dwa dni pracy/dwa dni wolne)praca w restauracjach należących do spółki SR7 we Wrocławiuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
RefDo30przygotowanie posiłków gotowych (dań i zup) według ściśle okreśłonych receptur
EAT-ME SP. O.O. - 2018-08-02 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Koleczkowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, praca w grupie.
Billy's American Restaurants - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz serwowanie (pizza, sałatki, dania obiadowe).
MULTIPROFF Filip Downarowicz - 2016-09-29 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań; sprzątanie stanowiska pracy, obsługa klienta. Praca w godzinach I 6-14 II 10-18
TEJK EŁEJ AGNIESZKA PAWĘSKA - 2017-03-10 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw pod nadzorem nepalskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie urodzin, rozmowa zgościem.
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa maszyn do obróbki drewna
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Trzonki (warmińsko-mazurskie)
krojenie, smażenie, gotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Julinek (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, obróbka wstępna surowców, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie dań
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-11-08 - Hrubieszów (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-12-07 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA - 2016-03-04 - Olszanica (podkarpackie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2018-01-22 - Chodów (mazowieckie)
Przygotowanie i sprzedaż kebaba, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości .
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2017-01-03 - Tychy (śląskie)
wypiek pizzy, przyrządzanie potraw, obróbka warzyw, przygotowanie deserów, obsługa mikrofali, frytkownicy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-07-30 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, układanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej, właściwy dobór składników i przypraw.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-02-02 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków począwszy od obróbki wstępnej do gotowe dania.Utrzymanie właściwego porządku w miejscu pracy i w magazynach.Współpraca z pracownikami bezpośredniej obsługi klienta.Dbanie o jakość świadczonych usług i dobre imię firmy.Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP.
Hostel & Bar Premium - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
Dbanie o jakość potraw, gotowanie
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2017-09-04 - Uniejów (łódzkie)