KUCHARZ/KA 艁om偶a oferta pracy FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C.
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie/ serwowanie potraw.
Data publikacji: 2019-05-16
Lokalizacja: 艁om偶a (podlaskie)
Pracodawca: FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al. Legion贸w 65, 18-400 艁om偶a, powiat: m. 艁om偶a, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie/ serwowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁om偶a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. 艁om偶a
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁om偶a
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 17.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagania: wyk. zawodowe, ch臋膰 do pracy, mile widziane: do艣wiadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁om偶y
Adres pracodawcy:
Al. Legion贸w 65, 18-400 艁om偶a, powiat: m. 艁om偶a, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; kontakt z pracodawc膮: telefoniczny nr. 577630530 (w godz. 8.00-24.00),osobisty i/lub CV nale偶y wys艂a膰 na adres e-mail: kontakt (at) frangos.pl (w tytule z dopiskiem: 艁om偶a)
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. 艁om偶a
Gmina pracodawcy: 艁om偶a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁om偶a
Ulica pracodawcy: Al. Legion贸w
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁om偶y
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e7a4f9b371ac04bdec7c72c698ac0e2c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Maszewo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2016-05-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK Ma艂gorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi I艂awa - 2016-01-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Leszno (wielkopolskie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu, wykonywanie dekoracji na ciastach, potrawach oraz z warzyw i owoc贸w z zastosowaniem maszyn i narz臋dzi gastronomicznych, obliczanie warto艣ci kalorycznej potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Radomia (lubuskie)
Przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
- Prowadzenie sekretariatu,- Uzupe艂nianie formularzy danych,- Sporz膮dzanie pism.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczeg贸lnie kuchni wietnamskiej i tajskie, oferta dost臋pna w sali G
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof H艂adki - 2016-06-27 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej; organizacja pracy w kuchni; zarz膮dzanie prac膮 pomocy kuchennej. Umowa zlecenie, ok. 84 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 od poniedzia艂ku do pi膮tku, w godz. 8:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
wykszta艂cenie zawodowe, wymagane do艣wiadczenie w zawodzie,
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw nowoczesnej kuchni europejskiej i wydawanie da艅 z karty oraz na przyj臋cia okoliczno艣ciowe i bankiety, praca w weekendy i porze nocnej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony poprzedzona okersem pr贸bnym. Praca jednozmianowa w godz. 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgrzewanie plandek, monta偶 plandek u klienta w punktach gastronomicznych, dow贸z plandek samochodem do klienta samochodem s艂u偶bowym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw; praca w godz. 6-14
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Nowa Iwiczna (mazowieckie)
WYDAWANIE POSI艁K脫W I OBS艁UGA KASY FISKALNEJ
BAR "FRYKAS" S.C. CECYLIA NOWAK, STANIS艁AW NOWAK - 2017-01-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wgd艂. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zgodnie z za艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Mil贸wka (艣l膮skie)
Do艣wiadczenie zawodowe.
Zak艂ad Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc - 2017-01-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni korea艅skiej, zaopatrywanie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty do przyrz膮dzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
- gotowanie
O艣rodek wypoczynkowy - Wies艂aw Ernst - 2016-08-17 - Skarszewy (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - S艂awno (zachodniopomorskie)
Organizacja pracy w kuchni, podstawowe umiej臋tno艣ci na kuchni.Miejsce wykonywania pracy: Kruty艅.
J贸zef Koc - 2018-03-02 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2017-07-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wg. zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia, wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2019-02-28 - Rybnik (艣l膮skie)