KUCHARZ/KA Kielce oferta pracy Zak艂ad Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Do艣wiadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2017-01-02
Lokalizacja: Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: Zak艂ad Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KARSKIEGO 52, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Do艣wiadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kielce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Kielce
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kielce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.01.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka zdrowia
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jako艣c i smak przygotowywanych posi艂k贸w.
Nazwa pracodawcy:
Zak艂ad Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
KARSKIEGO 52, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wskazany kontakt osobisty wraz z CV w godz 10.00-12.00 lub e-mail; biuropodhale (at) wp.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail, Godziny : 10.00-12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: KARSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 52
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: produkcja pieczywa,ciast
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 20.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, wyrob贸w cukierniczych
PPHU MANHATAN El偶bieta K膮dziela - 2018-04-27 - Zygry (艂贸dzkie)
*Przygotowanie posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni*Dba艂o艣膰 o sprawne wydawanie posi艂k贸w*Utrzymanie czysto艣ci w kuchni ( mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych)*Przestrzeganie przepis贸w BHP *Wsp贸艂praca w zespole
ZAV-International Placement Service - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowanie da艅 kuchni zimnej- utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy- dbanie o powierzony sprz臋t- stosowanie si臋 do przepis贸w BHP oraz HACCP
Vienna House AMBER BALTIC Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek. Praca na umow臋 zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesi膮c. Oferta dost臋pna w wsali G
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustlonych procedur
UZDROWISKA K艁ODZKIE SP脫艁KA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2016-01-18 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2017-02-17 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 stosowanych w produkcji wyrob贸w cukierniczych, sporz膮dzenie p贸艂produkt贸w cukierniczych, sporz膮dzanie gotowych wyrob贸w cukierniczych, dekoracja wyrob贸w, wypiek贸w ciast i ciastek, przygotowanie masy, tworzenie z masy cukrowej wysoko jako艣ciowych ozd贸b, wyrob贸w ciast z masy cukrowej
BOMBONIERKA Ewa Jakubek - Iwank贸w - 2016-08-08 - Brzeg (opolskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Kontakt telefoniczny 694-254-708
BOGUMI艁A WORZA艁A PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-01-19 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie potraw (obiady kuchni polskiej)
Kuchnia u Pysiaczka Mateusz Bobek - 2017-09-28 - Skawina (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Katolickie Liceum Og贸lnokszta艂c膮ce im. 艢w.Jadwigi Kr贸lowej w Sandomierzu - 2017-09-22 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
- przygotowywanie potraw typowych dla kuchni ukrai艅skiej- wdra偶anie kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
Wena Sport Factory Sp贸艂ka Jawna M. Kaczmarek, S. Rybka - 2016-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-29 - Jurata (pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw wietnamskiej, tajskiej, chi艅skiej. Zam贸wienie przypraw i towar贸w orientalnych potrzebnych do potraw.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe BIM Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂kow
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Nowa Wie艣 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy min. 2 lata, komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego i hindi, przygotowanie posi艂k贸w w szczeg贸lno艣ci kuchni indyjskiej, czytanie receptur w j臋zyku hindi, porcjowanie wydawanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymoanie porz膮dku i czysto艣ci miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowi膮zk贸w powierzonych przez pracodawc臋, praca bezie wykonywana w 艣rodowisku wielokulturowym i j臋zykowym z przewag膮 wsp贸艂pracownik贸w m贸wi膮cych w j臋zyku angielskim,
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-08-18 - Z膮bki (mazowieckie)
jw.
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. "Matysiak贸w" - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Olesno (opolskie)
kontakt z klientem, obs艂uga, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu,dbanie o czysto艣膰 miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzant贸w 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczy艅skiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
BIEBRZA Sp. z o.o. ZAGRODA KUWASY - 2017-11-28 - Wo藕nawie艣 (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAM脫WIE艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz ma艂ej gastronomii, 偶ywienie zbiorowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, zaanga偶owanie w prac臋, posiadanie aktualnej ksi膮偶eczki do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produkt贸w spo偶ywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posi艂k贸w: gotowanie, pieczenie, sma偶enie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, odbieranie, zamawianie towar贸w zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych: przygotowywanie posi艂k贸w, wystr贸j jadalni i obs艂uga, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, b膮d藕 7:00-19:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ P.W. 艢W. J脫ZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - K艂odawa (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-09-18 - Sochaczew (mazowieckie)