KUCHARZ Wrocław oferta pracy KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc. Oferta dostępna w wsali G
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc. Oferta dostępna w wsali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie, lub wyższe każde; staż pracy powyżej 2 lat w gastronomii, znajomość języka zachodniego: angielskiego w stopniu podstawowym do kontaktu z klientami zagranicznymi (ok. 40 osobowe grupy mlodzieżowe) i ukraińskiego lub rozyjskiego w stopniu podstawowym - personel składa się głównie z obywateli rosyjsko lub ukraińskojęzycznym, znajomość tradycyjnej kuchni kresowej (wchodniej), kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej, obslugi komputera; samodzielność na stanowisku kucharza; wysoka higiena pracy; książeczka sanepidowska-możlwość jej uaktualnienia na koszt pracodawcy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Ruska
Numer budynku pracodawcy: 61
Profil działalności pracodawcy: RP.II.411-153/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.04.2017
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 10.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
układanie menu, zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie posiłków, organizowanie imprez okolicznościowych, kontakt i współpraca z chińskim Zarządem Spółki
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb pracodawcy
MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz - 2017-08-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie obiadów
Bistro - Cafe - Pub - "City" Bogusław Jan Góralczyk - 2018-02-06 - Karlino (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Siemiatycze (podlaskie)
sporzadzanie różnego r5odzaju potraw, przy zastosowaniu narzedzi maszyn znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, przygotowywanie produktów, sprzedaż potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Bierutów (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czystość i porządek, wydawanie potraw.Miejsce pracy: Wrocław, ul. NożowniczaDyspozycyjność 8-20Min. 100 h pracy w miesiącusala G
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw, obsluga klientaW pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Kowalewo (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie lunch bar, salumeria
Che Bontá MIRCO MARCHIANTE - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (obiadów)
Opolski Oddział Okręgowy Polskiego Czerwonego Krzyża - 2017-01-24 - Opole (opolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
pomoc w kuchni szkolnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wąsewo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków z kuchni libańskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
wg zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2018-07-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wiechlice (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
jw
THAI WOK s.j. Robert Bieńkowski i Wspólnicy - 2016-09-16 - Warszawa (mazowieckie)
Uprawnienia, prawo jazdy kat. "B", mile widziana umiejętność czytania rysunku technicznego.
Doorservice Mateusz Jaśkowiak - 2017-09-29 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
ADELKOM PIWKO DAMIAN - 2017-01-17 - Tychy (śląskie)
Przygotowanie dań zgodnie ze standardami lokalu
GRACJA Pub & Cafe Robert Kasperczuk - 2016-06-22 - Parczew (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
- Mechanik hydrauliki siłowej. - Wynagrodzenie: od 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie na w.w stanowisku. Uprawnienia do konserwacji i naprawy urządzeń objętych dozorem technicznym UDT (dźwignice, podnośniki, pomosty, suwnice, urządzenia transportu bliskiego). Prawo jazdy kat. B, C.
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA ELEKTROENERGETYCZNEGO ELBUD W KATOWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; godz.13.00-21.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie zamówionych dań
P.H.U. "TROJA" Adrian Osicki - 2017-03-14 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Organizacja dnia pracy. Przygotowanie urządzeń. Sporządzanie potraw (sałatki, burgery, frytki). Wykonywanie obróbki ręcznej. Utrzymywanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Płock (mazowieckie)
prowadzenie busa
DAW -M.Wójcik - 2017-06-05 - Lębork (pomorskie)
Kontrola podległego personelu, wprowadzenie danych do systemu, sprzedaż towarów, przyjmowanie dostaw, kontakt z dostawcami.
DELIKATESY GRANAT KAROL GRANISZEWSKI, MARCIN GRANISZEWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-03 - Sulejówek (mazowieckie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)