KUCHARZ Supraśl oferta pracy BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: x
Data publikacji: 2019-03-25
Lokalizacja: Supraśl (podlaskie)
Pracodawca: BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 22, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: x
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13 zł netto/ godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Supraśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy: BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
3 Maja 22, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Supraśl
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.03.2019
Data dodania oferty pracy: 25.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue Spółka Cywilna Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2018-07-31 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż towarów, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Znajomość receptur kuchni orientalnej (wietnamska, bengalska, azjatycka), odczytywanie i odtwarzanie oryginalnych potraw ze wschodu.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Andrespol (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kuchni kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny. Kuchnia tradycyjna lub wyżej wymienione. System czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, praca wyłącznie na umowę zlecenie.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z menu, ustalenie menu, oraz przygotowywanie dań na imprezy, bankiety i wesela
HOTEL OPERATOR Paweł Wieczorek - 2016-11-30 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
NOTUS Agnieszka Witkowska (Gościniec pod Młynem) - 2017-10-17 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Usługi Gastronomiczne s.c. Szymczak Barbara, Kisielewska Sylwia - 2018-03-27 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Trzebiegoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2016-10-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2017-05-16 - Turek (podlaskie)
Przygotowywanie naleśników, kanapek, salatek
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kutno (łódzkie)
prace przygotowawcze, obowiązki kucharza, pełen etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres próbny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Gotowanie, znajomość robienia pizzy, rozwożenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
STARY DWÓR Sp zo.o. - 2016-03-09 - Żywiec (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Mstów (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej, arabskiej, pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Błonie (mazowieckie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-02-19 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
STEPS SP. Z.O.O - 2016-05-23 - Sanok (podkarpackie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cisna (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2016-10-27 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, deserów. Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Działa Sławomir - 2018-04-20 - Wadowice (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków dla gości restauracji i hotelu
"NINVA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-14 - Januszkowo (warmińsko-mazurskie)