KUCHARZ Che艂mno oferta pracy Us艂ugi Gastronomiczne s.c. Szymczak Barbara, Kisielewska Sylwia
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽100 - 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2018-03-27
Lokalizacja: Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Us艂ugi Gastronomiczne s.c. Szymczak Barbara, Kisielewska Sylwia
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Biskupia 3, 86-200 Che艂mno, powiat: che艂mi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽100 - 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Che艂mno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: che艂mi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Che艂mno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽100 - 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Us艂ugi Gastronomiczne s.c. Szymczak Barbara, Kisielewska Sylwia
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Che艂mnie
Adres pracodawcy:
Biskupia 3, 86-200 Che艂mno, powiat: che艂mi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: che艂mi艅ski
Gmina pracodawcy: Che艂mno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Che艂mno
Ulica pracodawcy: Biskupia
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi z zakresu gastronomii
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Che艂mnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.03.2018
Data dodania oferty pracy: 23.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykrawanie element贸w tkanin, lagowanie
LennyLamb Sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-07 - K艂udzice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"MUR-BET" Adam Dumana - 2017-05-08 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
pomoc stomatologiczna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - S臋dzisz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Maka膰 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowa艅 - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych. Przygotowywanie posi艂k贸w dla kielt贸w restauracji. (GCP KONIECPOL)
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2017-06-21 - Borys艂awice Ko艣cielne (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Charakterystyka pracy: zast臋powanie kierownika pod jego nieobecno艣膰, zapewnienie funkcjonowania marketu, delegowanie pracy podleg艂emu personelowi,aktywna praca na sali sprzeda偶y, reprezentowanie firmy wobec klient贸w oraz dostawc贸w zgodnie z zasadami firmy. Aplikacje przesy艂a膰 e-mailem praca (at) marketdino.pl
DINO POLSKA SA - 2016-02-12 - Be艂k (艣l膮skie)
zapoznanie si臋 z przepisami BHP, obieranie, przygotowywanie produkt贸w, dopilnowanie porz膮dku, wydawanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, gotowanie i sma偶enie, doprawianie, dekorowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL PRIMA - 2015-12-31 - Pu艂awy (lubelskie)
- koordynowanie i nadzorowanie pracy kuchni- sporz膮dzanie posi艂k贸w odpowiednich dla kuchni serbskiej- obr贸bka surowc贸w (mechaniczna, termiczna, r臋czna)- pobieranie surowc贸w do produkcji kulinarnej- sporz膮dzanie menu i jego aktualizowanie
"LIPI艃SKI" Marcin Lipi艅ski - 2016-06-16 - Orzysz (warmi艅sko-mazurskie)
rEALIZACJA PROJEKT脫W FOTOGRAFICZNYCH UKIERUNKOWANYCH NA RYNEK WSCHODNI, GRAFIKIEM , WYKONYWANIE R脫呕NEGO TYPU FOTOGRAFI(PORTRETOWYCH, REKLAMOWYCH)PROWADZENIE OBR脫BKI CHEMICZNEJ I CYFROWEJ MATERIA艁脫W FOTOGRAFICZNYCH ARCHIWIZACJJA PRAC
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-04-05 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma 艁ab臋d藕 Wojenkowski 艁ukasz - 2016-05-10 - Nowa Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne; min. 5 lat do艣wiadczenia w zawodzie; ksi膮偶eczka sanepidowska; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw z karty menu, na imprezy, cateringi i organizowane konferencje; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Gliwice (艣l膮skie)
Kuchnia polska, umiejetno艣膰 pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w ca艂odobowego wy偶ywienia pacjent贸w szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Dania obiadowe biriani, samusa; przygotowywanie posi艂k贸w; sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
obowi膮zki kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, umiej臋tno艣ci manualne; praca w gastronomi; otwarto艣膰 i komunikatywno艣膰, pozytywna energia i pomys艂owo艣膰, dok艂adno艣膰, odpowiedzialno艣膰, zaanga偶owanie, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, akt. ks. sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwy偶sz膮 jako艣膰, wykonywanie bie偶膮cych zada艅 w restauracji m.in. dbanie o sprz臋ty, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy; dyspozycyjno艣膰; praca tak偶e w weekendy; praca w godz. 12:00-20:00; miejsce pracy: Pyskowice;
"KOMSTA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-10 - Pyskowice (艣l膮skie)
wg pr. sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Laskowizna (mazowieckie)
przew贸z towarow, wyjazdy mi臋dzynarodowe Turcja, Grecja
Firma Handlowo Us艂ugowa Jan Bednarczyk - 2016-04-04 - Ruszcza-P艂aszczyzna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Pu艂awy (lubelskie)
- szkolenie BHP i ppo偶.- wykonywanie prac w zakresie prowadzenia rejestr贸w, korespondencji przychodz膮cej - wychodz膮cej- przygotowywanie korespondencji do wysy艂ki- prowadzenie ewidencji z zakresu wyjazd贸w s艂u偶bowych- wykonywanie innych prac zleconych przez pracownika PINB
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
"Kocio艂ek Lubuski" Gozdek Urszula - 2017-07-10 - S艂ubice (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, rozwo偶enie kateringu. Praca od poniedzia艂ku do piatku w godz. 6-14. Wynagrodzenie 2000 z艂 brutto na okresie pr贸bnym.
MAREK STASIK RENKA - PRODUKCJA DYSTRYBUCJA US艁UGI - 2017-09-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Sta偶 dla os贸b do 30 roku 偶ycia realizowany w ramach projektu wsp贸艂finansowanego z EFS "Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Zapoznanie si臋 z asortymentem, pomoc w przygptowywaniu produkt贸w do sprzeda偶y, pomoc w przyjmowaniu dostaw. Praca na 2 zmiany, I zm. w godz od 8-16, II zm. w godz od 15:23 oraz w soboty.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kolbuszowa (podkarpackie)
- przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
GRABOWSKI Piotr Grabowski Radomsko - 2016-10-25 - St臋偶nica (podkarpackie)