KUCHARZ Chrzanów oferta pracy IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
Data publikacji: 2017-10-10
Lokalizacja: Chrzanów (małopolskie)
Pracodawca: IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Woynarowskiej 1, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
jedna zmiana: 9-17 po-nd praca co drugi dzień, możliwość stałej pracy po okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chrzanów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrzanów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2017
Data zakończenia pracy: 04.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: PRAWO JAZDY KAT.B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, kucharz z min. 1 rok doświadczenia, książeczka SANEPID-owska, prawo jazdy kat. B mile widziane
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
Woynarowskiej 1, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV po kontakcie tel. z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chrzanów
Ulica pracodawcy: Woynarowskiej
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: PUNKT GASTRONOMICZNY
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.10.2017
Data dodania oferty pracy: 05.10.2017
Oferta pracy ważna do: 04.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
planowanie jadłospisów i przygotowanie według nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posiłków, mycie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Olkusz (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
Rozładunek i zaladunek towaru,kierowanie wózkami widłowymi.
Agri Plus Sp. z o.o. - 2017-11-21 - Grodków (opolskie)
przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
wypisywanie kart informacyjnych z leczenia szpitalnego, przygotowanie opisów lub kopii dokumentacji medycznej, obsluga urządzeń biurowych, inne zadania zlecone przez opiekuna
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Łódź (łódzkie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserow z zastosowaniem odpowiednich nrzędzi, maszyn i urządzeń.Ocena surowców półporoduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi. Utrzymanie na bieżąco czystosci na stanowsku prac, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-01-14 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Kraków (małopolskie)
Odbiór towaru, wykładanie towaru na półki
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Szczawnica (małopolskie)
Obsługa kuchni; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (7-22)
K & H Michał Okunowicz - 2016-04-13 - Czołpino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Remco Remigiusz Gala - 2016-05-05 - Gdańsk (pomorskie)
Sprzątanie pokoi hotelowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa imprez okolicznosciowych
Jolanta Adach Kawiarnia PIJOLA - 2016-09-23 - Góra Puławska (lubelskie)
Przewóz odpadów w kontenerach
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, głównie hamburgerów, sosów itp. utrzymanie czystości i porządku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namysłów (opolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowanie potraw, wydawanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-08-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
obliczanie wartości odzywczej potraw, wykonywanie potraw, posługiwanie sie narzędziami, maszynami,
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Tyszowce (lubelskie)
Kucharz - praca w pizzerii. Przygotowanie potraw.
Pizzeria "Queyk" Tomasz Majcher - 2016-11-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków tj. śniadania, obiady, dania z karty menu.Pieczenie ciast.
"GRUPA INCO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-04 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż towaru, obsługa klienta, wykładanie towaru na półki
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Gołubie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w formie szwedzkich stołów. Praca w godz. 7-19, co drugi dzień.
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta - 2018-06-14 - Zaździerz (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z dołączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Żywiec (śląskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Stary Sącz (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT,
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-04-08 - Gdańsk (pomorskie)
- Zakres obowiązków: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produktów, pobieranie prób żywieniowych, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz dbanie o stan sanitarny pomieszczeń, dokumentowanie i przestrzeganie przepisów HACCP- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia oraz dodatek za staż pracy. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Wymagany dyplom kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu. Doświadczenie nie jest wymagane aczkolwiek mile widziane. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-15:30) (Tel. 32-259-74-28 w. 105) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sokolska 26, 40-086 Katowice) lub e-mail: kadry (at) zlobek.katowice.pl
ŻŁOBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)