KUCHARZ Zaździerz oferta pracy Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w formie szwedzkich stołów. Praca w godz. 7-19, co drugi dzień.
Data publikacji: 2018-06-14
Lokalizacja: Zaździerz (mazowieckie)
Pracodawca: Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-520 Zaździerz, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w formie szwedzkich stołów. Praca w godz. 7-19, co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaździerz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łąck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-520 Zaździerz, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płocki
Gmina pracodawcy: Łąck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaździerz
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelarskie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.06.2018
Data dodania oferty pracy: 13.06.2018
Oferta pracy ważna do: 12.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-sporządzanie potraw dla klientów,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków , obsługa imprez, utrzymuwanie czystości
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe, np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, włoskia i ukraińska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 12.00-22.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Janusz Szymocha - 2017-09-25 - Szczyrk (śląskie)
Wywóz materiałów budowlanych na budowy, przewożenie towaru między oddziałami firmy, obsługa wózka widłowego, załadunek, rozładunek.
AMBIT Jan Zielonkowski i Wspólnicy Sp. J. - 2016-06-21 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w Restauracji Marysieńka
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Stary Sącz (małopolskie)
KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-08-10 - Mielec (podkarpackie)
Praca polega na utrzymaniu w czystości domów prywatnych oraz powierzchni biurowych, toalet, korytarzy, pomieszczeń socjalnych, zaplecza technicznego lub do sprzątania hal. Utrzymywania czystości: mycie okien, sprzątanie domów prywatnych i biur, praca przy użyciu maszyn firmy Karcher, doczyszczanie, pranie tapicerki, itp.System czasu pracy: Dyspozycyjność w godz. 7.00-21.00umowa zlecenie na 3 lata, okolo 100 h w m-cu
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dokumentów do księgowania, wystawianie faktur, prowadzenie dokumentacji biurowej.
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Praca w kuchni-gotowanie.Rodzaj umowy:umowa o pracę tymczasową.Doświadczenie zawodowe:mile widziane
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-02-20 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych - konieczna samodzielność
AGMAR Agnieszka Wojna - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Sławno (zachodniopomorskie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw z rynku lokalnego orac kresów wschodnich,typu pierogi,prelmieni, gałuszki , itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2017-03-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, - utrzymanie czystości w miejscu pracy
Firma KANA s.c - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
staż
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Białogard (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potrwa i napojów, obsługa sprzętu do obróbki termicznej, produkcja wyrobów garmażeryjnych, porcjowanie i dekoracja potrwa.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, trzymanie czystości w kuchni, obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków z półproduktów. Umowa na okres próbny 3 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Chludowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków z karty oraz iventów
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Chorzów (śląskie)
segregowanie dokumentów pod względem ich rodzaju; sprawdzanie dokumentów pod wzhlędem formalno-rachunkowym
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Moryń (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Trio Zoja Samusiewicz w Hajnówce - 2016-03-10 - Hajnówka (podlaskie)