KUCHARZ R94/0837-229/17 Wieniec-Zdrój oferta pracy UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R94/0837-229/17
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BRZOZOWA 1, 87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R94/0837-229/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieniec-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: włocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brześć Kujawski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, miejsce pracy Wieniec
Nazwa pracodawcy:
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV na adres e-maila, w tytule należy podać nazwę stanowiska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: włocławski
Gmina pracodawcy: Brześć Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieniec-Zdrój
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.02.2017
Data dodania oferty pracy: 21.02.2017
Oferta pracy ważna do: 20.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej potraw typu: kebab,gyros, kofta; praca w godz.: 9-17, 14-22
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Opole (opolskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Dzierzgowo (mazowieckie)
Przygotowywanie mięs, obróbka termiczna warzyw, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy, obróbka ryb, przygotowywanie deserów na bufety obiadowe, dbanie o porządek w kuchni. Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz), wymagane doświadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres próbny w dalszej kolejności pracodawca deklaruje podpisanie umowy o pracę.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2016-05-24 - Kolonowskie (opolskie)
utrzymanie porządku w miejscu pracy,przygotowanie potraw zgodnie z recepturą
Studio 2000 Elżbieta Skrobosz - 2018-04-26 - Czarne (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Żary (lubuskie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie półproduktów,i obróbka artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, sporządzanie potraw wg receptur gastronomicznych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych wykorzystywanych w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań zimnych i ciepłych kuchni meksykańskiej i amerykańskiej. Znajomość receptur.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Częstochowa (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu, min. 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów za pomocą odpowiednich narzędzi i urządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
REMEX Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zbigniew Ambrożej/Hotel Laguna Conference & Spa Augustów - 2016-02-24 - Augustów (podlaskie)
-
FIRMA USŁUGOWO- HANDLOWA Marcin Czarnowski - 2015-11-30 - Dziemiany (pomorskie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu, rozkładanie dostaw. Dbanie o jakość i bezpieczeństwo żywności na zakładzie, stosowanie fifo, przestrzeganie standardów BHP na obszarze zakładu. Praca w godz. 6:30-15:30. Praca w Restauracji VEGE LIFE ul. Legnicka 58 Wrocław.
JR Company sp. z o.o. - 2016-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przewóz rzeczy samochodem ciężarowym.Transport międzynarodowy
Przedsiębiorstwo Handlowe TOMEK Dorota Fedor - 2015-12-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej.
"MARTEX "MAREK ŚLIWIŃSKI - 2016-04-25 - Świdnica (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej regionalnej ukraińskiej, takich jak: solianka, borgacz, barszcz ukraiński, kołduny.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie o jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Obsługa maszyn myjących naczynia i innych maszyn do przygotowywania posiłków. Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu.
POLITECHNIKA WARSZAWSKA - 2018-04-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2018-01-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i obsługa sali jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szczęsne (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)