KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie o jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Data publikacji: 2017-04-05
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie o jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni hinduskiej, znajomość przypraw charakterystycznych dla tej kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2017
Oferta pracy ważna do: 18.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MIDO - Agata Badawy - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Białystok (podlaskie)
produkcja potraw do imprez weselnych i innych oraz do karty restauracyjnej
NOVAR M.ROMANOWSKI, J.ROMANOWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-19 - Krobia (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
"Elbana" sp. z o.o. - 2016-05-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
-sporządzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowców do potraw,-sporządzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czystości stanowisk pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pomoc przy produkcji dań i serwowanie dań.
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-30 - Większyce (opolskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów, prowadzenie ewidencji towarów
Firma Handlowo-Usługowa SZKŁOMAL Piotr Truszczyński Lubawa - 2018-01-09 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Odolanów (wielkopolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Mielec (podkarpackie)
prowadzenie pojazdów pow. 12 ton
NOVA Sp. z o.o. - 2016-10-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-15, 12-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2016-03-31 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów
Centrum Fiszer - 2017-05-15 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Stanisławów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji KFC w Inowrocławiu
AmRest sp. zo.o. (Restauracja KFC) - 2016-08-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-07-15 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
Przyrządzanie produktów półgotowych, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa klienta, znajomość języka rosyjskiego.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Miedzichowo (wielkopolskie)
Branża FMCG. Kompletowanie towarów, przyjmowanie towarów, udział w inwentaryzacjach, praca z użyciem skanera.
PPHU Specjał Sp z o.o. - 2017-06-06 - Bronisze (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Łososina Dolna (małopolskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Polanowice (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
obsługa sali , przygotowywanie potraw
Nina Kaszubska SMAŻALNIA RYB OKOŃ - 2016-02-17 - Zielony Grąd (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie posiłków, napoi z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, obróbka surowców, ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych, wykańczanie, dekorowanie, sporządzanie potraw kuchni regionalnych oraz kuchni polskiej, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
KARSON - MILEWSKI, STASIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, gotowanie, obróbka wstępna półproduktówWYMAGANIA: doświadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (śląskie)