KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA Łososina Dolna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
Data publikacji: 2017-09-29
Lokalizacja: Łososina Dolna (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łososina Dolna, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łososina Dolna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wysoka kultura osobista
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.09.2017
Oferta pracy ważna do: 28.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań, przygotowanie imprez okolicznościowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
nauka wykonywania potraw
Damian Urbański Maciej Wróbel S.C. - 2018-06-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali. Wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie oraz książeczka zdrowia. Zgłoszenia telefoniczne lub mailowe do pracodawcy.
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-27 - Łódź (łódzkie)
kierowanie pracą w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (podkarpackie)
- przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych takich jak np. pierogi, krokiety, gołąbki, naleśniki,
SPÓŁKA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR - 2016-11-15 - Piekary Śląskie (śląskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE POTRAW, SPORZĄDZANIE SURÓWEK, ZUP, PRZESTRZEGANIE REGULAMINU I PORZĄDKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC SPORZĄDZANIA POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY OD 12.00 DO 16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla 20-30 osób, sprzątanie stanowiska pracy.
Dom Opieki MARIANÓWKA Anna Barczak vel Kajetaniak - 2016-11-09 - Polaki (mazowieckie)
Praca w restauracji. Obsługa gości restauracji, imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zajączkowo (pomorskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca dwuzmianowa (06:00-14.00 ; 14:00-22:00),-Wynagrodzenie 3.000 zł bruttto + premia-Kontakt telefoniczny 607-365-117.
GREGOR S.A. - 2018-02-01 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-05-24 - Krępsko (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, dbałość o czystość miejsca pracy;
BC Beata Czerwińska - 2017-05-24 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-04-08 - Szałe (wielkopolskie)
prowadzenie ksiąg rachunkowych, sporzadzanie sprawozdań finansowych, wycena aktywów i pasywów
Opolskie Centrum Kultury - 2016-11-29 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie potraw tureckich - kebab
OKAN BALHAN FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA - 2016-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
kucharz
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "BAR MLECZNY MIŚ" - 2018-06-22 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, deserów, obsługa klientów, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łańcut (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Nadarzyn (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, pod okiem szefa kuchni.
Agencja Zdrowia, Sportu i Turystyki "AMICUM" Nina Kinga Kozioł - 2017-06-01 - Poczesna (śląskie)
przygotowania potraw kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łomianki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pprzygotowywanie fast foodów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Bielsk (mazowieckie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2017-08-14 - Pszczyna (śląskie)
Wymagana bardzo dobra znajomość kuchni tureckiej, przygotowywanie tradycyjncyh tureckihc potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
Finance & Property Management - 2016-07-27 - Skorochów (opolskie)
układanie rur wodno-kanalizacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe, średnie gastronomiczne lub doświadczenie na ww. stanowisku; sumienność, punktualność, odpowiedzialność; zakres obowiązków: organizacja pracy na kuchni, wyrabianie pizzy, obsługa klientów, przyjmowanie dostaw, wykonywanie zamówień; miejsce pracy: Pyskowice;
ALEKSANDRA CAPPILLERI, MACIEJ DUDWAŁ S.C. - 2017-01-12 - Pyskowice (śląskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie dań, obsługa gości
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-09-13 - Baboszewo (mazowieckie)