KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI-STAŻ Busko-Zdrój oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI-STAŻ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-03-02
Lokalizacja: Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI-STAŻ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Adres pracodawcy:
Różana 2, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
Ulica pracodawcy: Różana
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Mała Gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy ważna do: 25.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-10-19 - Kowanówko (wielkopolskie)
-przygotowywanie receptur dań serwowanych w jadalni wraz z opiekunem,-przygotowywanie dań serwowanych w jadalni,-prowadzenie systemu HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Świebodzin (lubuskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań z karty, utrzymywanie porządku na kuchni, prezentacja dań, dekorowanie dań; kontrolowanie dostaw oraz jakości przyjmowanych produktów;
LOGO-LIFT S.C. - 2017-04-13 - Lublin (lubelskie)
Pomoc przy przygotowywaniu dań Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań,Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,Pobieranie produktów spożywczych z magazynów Utrzymanie porządku w miejscu pracy,Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn. Praca w dni robocze i wolne, pomiędzy godz. 9.00-21.00.
REKORD SPORTOWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
Tradycyjna kuchnia polska.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-01-13 - Gdynia (pomorskie)
PRACOWNIK W PRZEMYŚLE AKRYLOWYM
ROCA POOL - SPA SP. Z O.O. - 2017-07-31 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane, prawo jazdy kat B.
P.H.U. Magdalena Ignasiak, Le Rubis - 2017-05-02 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomości Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-04-05 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Praca w lokalu gastronomicznym
KARCZMA MŁYN S.R.O SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE Kamienica 368 - 2018-03-27 - Kamienica (małopolskie)
przewóz towarów różnych, (kontenery)
Zakład Transportowy FELIX Sulkowski Feliks - 2017-03-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wymagane doświadczenie. Kuchnia szpitalna, żywienie zbiorowe, gotowanie posiłków dla pacjentów szpitali.Zatrudnienie w ramach umowy zlecenia na okres 1 miesiąca, potem umowa o pracę.
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-12 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w gabiniecie fizjoterapii
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kraśnik (lubelskie)
Staż dla os. do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie warzyw, obróbka mięsa, dbanie o porządek, zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-09-12 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
Przygotowanie gotowych posiłków obiadowych dla dzieci i wypełnianie obowiązków z tym związanych.
"NAROŻE" LUDOWY KLUB SPORTOWY GIGOŃ EDWARD - 2016-06-02 - Juszczyn (małopolskie)
- EuroPark Sp. z o.o. powstała w Polsce w 2008 roku. Działalność firmy opiera się na ponad 30 latach doświadczeń w dostarczaniu usług sprawnego i wygodnego parkowania oferowanych klientom w Skandynawii i krajach nadbałtyckich. Koncentrujemy się na zarządzaniu powierzchniami parkingowymi i rozbudowie portfela usług przyjaznych użytkownikom parkingów. - Miejsce pracy: Katowice, Region: śląskie- Do obowiązków Kandydata należeć będzie: codzienna kontrola urządzeń parkingowych, kontrola opłaconego czasu parkowania i sporządzanie dziennych raportów, wystawianie opłat dodatkowych, nadzór i utrzymanie porządku oraz czystości na parkingu.- Firma oferuje wybranym kandydatom: umowa zlecenie minimum 1 rok, elastyczny system pracy, możliwość rozwoju w ramach organizacji i nabierania doświadczeń zawodowych.- Wynagrodzenie: 10,70 zł/brutto (8 zł/netto/godzina). Praca na umowę zlecenie na początek na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Praca w elastycznych godzinach pracy w zależności od dyspozycyjności zleceniobiorcy oraz potrzeb zleceniodawcy. Wymagane wykształcenie min. średnie. Doświadczenie NIE jest wymagane -> zleceniodawca zapewnia przyuczenie. Wymagany wysoki stopień odpowiedzialności za powierzone zadania. Znajomość MS Office.
"EUROPARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2016-07-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków .Umiejętność wykonywania produkcji zgodnie z HACCAP .Umiejętność wykonywania posiłków dla grup zorganizowanych.
BAR-O-METR Cecylia Rolińska - 2016-04-07 - Wolin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni gruźińskiej i bałkańskiej
Abramovic Zlatko PIZZERIA DALMACIJA - 2016-01-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)