KUCHARZ Szczecin oferta pracy IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
Data publikacji: 2017-09-05
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73 pok.3A, 71-011 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73 pok.3A, 71-011 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH,C.V NA MAIL:a.piekonko2 (at) impel.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MIESZKA I (CH MOLO II P.)
Numer budynku pracodawcy: 73 pok.3A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2017
Oferta pracy ważna do: 04.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie instalacji elektrycznej, sterowniczej, linii kablowych, montaż osprzętu
MAGDALENA PIŁKA FIRMA BZB - JUNIOR - 2017-07-06 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Wierzbna (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posiłków
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, znajomość przepisów kuchni tureckiej, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej;godziny pracy (7.00-19.00, 19.00-7.00)
HOTEL "JAN" ADAM JAKUBIAK - 2016-03-03 - Jędrzychowice (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2017-04-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
VMD TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-15 - Nadarzyn (mazowieckie)
Koordynacja i zarządzanie projektem, prowadzenie dokumnetacji projektowej, promocja projektu i rekrutacja uczestników
PROFESJA FLACZYK DOMINIKA - 2016-10-31 - Bytów (pomorskie)
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna Żuraw - 2016-11-14 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Układanie towaru na półkach, kontakt z klientem hali, sprawdzanie ważności towaru i cen towarów. Umowa zlecenie około 160 h w m-cu; Zatrudnienie na 18 m-cyOferta zgłoszona przez Agencję Pracy Tymczasowej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Ząbki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Puławy (lubelskie)
-przygotowywanie dań a la carte-towrzenie listy zakupów-komponowanie menu-organizacja pracy kuchni-dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów
Spree Balance OHG - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
wg stanoiwska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-03-24 - Łąka (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kochlice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Praca w godz. 05.00-13.00; 08.00-16.00; 10.00-18.00. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny 790 204 088 lub e-mail: kawamarcafe (at) gmail.com
Grupa Ambasador sp. z o.o. sp.K - 2017-09-10 - Płońsk (mazowieckie)
Prace porządkowe.Sprzatanie pomieszczeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Chojnów (dolnośląskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-03-14 - Antonin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej oraz indyjskiej, według rezeptur spisanych w języku kraju pochodzenia potraw. Praca na 1/2 etatu, 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Małe Ciche (małopolskie)
WYWÓZ I ZAŁADUNEK NIECZYSTOŚCI STAŁYCH Z NIERUCHOMOŚCI
DEZAKO SP. Z O.O. - 2017-09-11 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Kraków (małopolskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-04-12 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań, deserów, sałatek, przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki, utrzymanie porządku na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Płock (mazowieckie)
kuchnia śląska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-08-17 - Chorzów (śląskie)