KUCHARZ-PIZZERMAN Tomaszów Bolesławiecki oferta pracy Pizza Tomato Anna Żuraw

Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Pracodawca: Pizza Tomato Anna Żuraw
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-720 Tomaszów Bolesławiecki 23, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Bolesławiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Warta Bolesławiecka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe, doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy: Pizza Tomato Anna Żuraw
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-720 Tomaszów Bolesławiecki 23, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony rozmową telefoniczną pod numerem 691090966.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Warta Bolesławiecka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Bolesławiecki
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2016
Oferta pracy ważna do: 19.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wyksz. gastronomiczne lub doświadczenie na ww stanowisku,mile widziane prawo jazdy kat. B.,praca w pizzerii, miejsce pracy:Odolanów.
Pizzeria Soprano Tomasz Fluder - 2016-01-18 - Odolanów (wielkopolskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
PHU MASTER-K Konrad Marczuk - 2017-03-03 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni irackiej według oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów dla gościrestauracji oraz hotelowych. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-04-09 - Dębska Kuźnia (opolskie)
prace kuchenne, gastronomia, praca Nowy Folwark, pełen etat, umowa na czas nieokreślony, wynagrodzenia od 1900 do 4000zł brutto, praca na dwie zmiany,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-02-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoreczny makaronów, deserów i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca około 150 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-03-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywaniem potraw, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, znajomość i przestrzeganie norm "HACCP".
kontakt przez OHP - 2017-07-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie zamówionych dań
P.H.U. "TROJA" Adrian Osicki - 2017-03-14 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i karta menu.
kontakt przez OHP - 2018-02-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRACE PORZĄDKOWE NA TERENIE RESTAURACJI
P.H.U EDEN Marek Baraniecki - 2017-05-08 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowej potrawy wg menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-01-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o diety - głównie bezmleczna i bezglutenowa
EduChef Iwona Karnowska - 2018-02-09 - Rajszew (mazowieckie)
wg stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Targanice (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w Drobinie w systemie dwuzmianowym w godz. 12:00-20:00, 20:00-4:00.
Joanna Guzowska Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2017-08-24 - Drobin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Miechów (małopolskie)
Doświadczenie w zawodzie ślusarz/spawacz.
"HENKLIM" - Chłodnictwo, Klimatyzacja Henryk Szych - 2016-09-05 - Olszowa (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków w bistro
Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek - 2017-03-14 - Sosnowiec (śląskie)
Diagnozowanie awarii i realizowanie usługserwisowych na terenie całego kraju -Instalowanie maszyn w zakładach klientów -Wsparcie techniczne dla użytkowników maszyn -Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesuświadczonych usług
STIGAL Marcin Stępień - 2017-06-05 - Legnica (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Poddębice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków (Sanatorium)
Przedsiębiorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Spółka z o.o. - 2017-12-14 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2018-05-08 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Uniejów (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Pułankowice (lubelskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracy
PUH MODESO Maria Dolewa-Nowacka - 2017-03-14 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)