KUCHARZ, K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ, K/M
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-05-02
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: ok. 2400 zł brutto w przeliczeniu na etat. Praca na 3/4 lub 1/2 etatu, również w niedziele i święta. Umowa o pracę na zastępstwo do lipca, potem na czas określony. Dodatki: wysługa lat.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Zasady HACCP
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Znajomość zasad HACCP, mile widziana książeczka sanepidu. Doświadczenie zawodowe: 1 rok. Zakres obowiązków: kucharz odpowiada lub współodpowiada za całokształt pracy kuchni. Odpowiada za ilościowe pobranie produktów od intendentki zgodnie z kartoteką. Dba o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków. Odpowiada za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania. Odpowiada za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Dba o prawidłowy rozdział posiłków (jednakowe porcje żywnościowe) itp.Wynagrodzenie: ok. 2400 zł brutto w przeliczeniu na etat. Praca na 3/4 lub 1/2 etatu, również w niedziele i święta (pon.-sob. w godz. 6.00-16.00, niedziele i święta w godz. 7.00-14.00, 11.00-19.00, zgodnie z grafikiem). Umowa o pracę na zastępstwo do lipca, potem na czas określony. Dodatki: wysługa lat.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 02.05.2018
Oferta pracy ważna do: 30.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala" - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań wg.receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
sporządzanie potraw w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawnaie dużej ilości posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
FERRARA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-23 - Kobylec (wielkopolskie)
Gotowanie posiłków tajskich i kuchni japońskiej, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-09-01 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań z karty oraz dania dnia. Utrzymanie czystości dostawy, organizacja imprez okolicznościowych. W okresie próbnym umowa zlecenie przez okres 2 miesięcy, następnie umowa o pracę. Miejsce pracy: Gliwice - Sośnica.Godziny pracy: 10.00 - 22.00. Równoważny czas pracy.
MAGMAT Mateusz Serwaczak - 2017-06-22 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw i menu
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta, dbanie i czystość i porządek pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Turów (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Sanok (podkarpackie)
Obieranie i szatkowanie warzyw, zmywanie naczyń, dekorowanie potraw, robienie potraw mascznych, sprzatanie stanowiska pracy, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Będzin (śląskie)
Wykładanie towaru na dziale napoje, pilnowanie terminów ważności i zgodności cen, obsługa kasy fiskalnej; okres próbny 3 miesiące, czas określony 1 rok; godziny pracy: 6.00- 21.00
SŁUPSKDIS SP Z O.O. - 2017-09-14 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. B, obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane 5 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: przygotowywanie dań barowych, posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FUNDACJA FENIKS NA RZECZ OSÓB POKRZYWDZONYCH PRZEZ ORGANY PAŃSTWA I ZAGROŻONYCH WYKLUCZENIEM SPOŁECZNYM - 2016-09-14 - Rybnik (śląskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Sala Bankietowa "REZYDENCJA" Kamil Radziwolski - 2017-02-27 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemmiejsce wykonywania pracy-Restauracja "Pauza" na Starym Mieście,godz. pracy 12.00-23.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Kamil Machaliński - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Atmosfera
PPHU WOJTOWICZ - 2018-07-27 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków - praca w restauracji
JERZY RZESZUTKO - 2018-07-27 - Wojkowice Kościelne (śląskie)
Relizowanie zmówień, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowanie posiłków, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czystość, prowadzenie dokumentacji haccap
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Prowadzenie korespondencji Referatu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Czarnocin (świętokrzyskie)