KUCHARZ Gdańsk oferta pracy ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-341 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Data zakończenia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, minimum 5 letnie doświadczenie zawodowe, zanjomośc kuchni wschodniej, umiejętność przygotowywania regionalnych dań kuchni rosyjskiej, ukraińskiej, komunikatywna znajomość języka rosyjskiego oraz ukraińskiego. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt telefoniczny: 609 344 458.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Piastowska 212, 80-341 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Piastowska
Numer budynku pracodawcy: 212
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy ważna do: 16.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie sałatek
Juraszek Stanisława KEBAB-PIZZA LOLO - 2016-01-12 - Połomia (śląskie)
księgowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania: doświadczenie zawodowe min. 2 lata, brak przerwy w wykonywaniu zawodu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość dań kuchni polskiej i włoskiej oraz umiejętność ich przyrządzania.
"BRAX-TON" J.R. Makulik Sp. Jawna - 2016-09-21 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
planuje i układa jadłospis, przyrządza potrawy zgodnie z jadłospisem i zasadami technologii, punktualne wydawanie posiłków, przestrzega receptur przygotowanych potraw, przygotowuje i przechowuje próbki żywności, podawanie dzieciom w ciągu dnia napojów
Zespół Szkół w Lubostroniu - 2018-06-21 - Lubostroń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Samorządowe w Mikorzynie - 2017-09-06 - Mikorzyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
przygotowywanie posiłków na stołówkę
F.H.Usługowo-Gastronomiczna NA BOGATO - 2015-12-08 - Libiąż (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY. praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Pruszków (mazowieckie)
j.w.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2015-12-09 - Góra Motyczna (podkarpackie)
ROZLICZENIE PRODUKCJI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, KONTROLOWANIE WYDAJNOŚĆ PRODUKCJI,RAPORTOWANIE UWAG I NIEZGODNOŚCI,KONTROLA JAKOŚCI MIĘS,RZETELNE PROWADZENIE ZAPISÓW DAT IDENTYFIKALNOŚCI WYROBÓW/SUROWCÓW,DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU.
RZESZOWSKIE ZAKŁADY DROBIARSKIE "RES- DROB" SP. Z O.O. - 2016-12-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
DEKARSTWO, TYNKARSTWO, GLAZURA, KANALIZACJA
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Kamieniec Ząbkowicki (dolnośląskie)
gotowanie potraw wietnamskich
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2018-01-04 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE LODÓ, SHEKÓW, UZUPEŁNIENIE ZAPASÓW, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
w/g oferty pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Bytów (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-04-27 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
"ZAJAZD POD KŁOBUKIEM" Danuta Białaś - 2018-06-13 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
Zatrudnię kucharza/kucharkę do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-11-29 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IR-MAR s.c. - 2016-05-05 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharza. Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz arabską. Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Gostynin (mazowieckie)