KUCHARZ Skorochów oferta pracy Finance & Property Management
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-07-27
Lokalizacja: Skorochów (opolskie)
Pracodawca: Finance & Property Management
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:21k, 48-300 Skorochów, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca opłaca koszt przejazdu do polski?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skorochów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nysa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, mile widziane doświadczenie na ww. stanowisku, mile widziana ukończona szkoła o profilu gastronomicznym, chęci do pracy.
Nazwa pracodawcy: Finance & Property Management
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nysa
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy:
Hotel Europejski Radio Nysa - Działalność związana z produkcją filmów, nagrań wideo
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Podczasik
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.07.2016
Data dodania oferty pracy: 22.07.2016
Oferta pracy ważna do: 21.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Prace przy konserwacji i remontach torów.- Miejsce wykonywania pracy: Terytorium woj. śląskiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 12 miesięcy). Staż w wykonywaniu robót torowych. Doświadczenie przy robotach torowych. Wymagana umiejętności pracy w zespole, sumienność i odpowiedzialność.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-10 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz/Kucharka
PIZZERIA AVANTI BEATA PRABUCKA - 2017-07-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ, WSPÓŁTWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I SPRZĘTU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w resauracji PAN-DA
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZYŃSKI - 2015-11-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 4 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PROWADZENIE UPROSZCZONEJ I PEŁNEJ KSIĘGOWOŚCI DLA FIRM, KADRY I PŁACE, ROZLICZENIA PODATKOWE.
SPERLING BUSINESS GROUP SP. Z O.O. - 2018-08-16 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni vegańskiej, wegwtariańskiej, wysokobiałkowej, bezglutenowej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-03-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie zamówień od klientów. Przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej (w tym kebab). Przygotowanie surówek i sosów zgodnie z recepturą firmy.
ALHARKAN FATHALLA Sp. zo.o. - 2017-06-07 - Łomża (podlaskie)
układanie kostki brukowej i krawężników
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE FAST – BRUK MARIUSZ PELCER - 2017-04-24 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłów dla uczniów - śniadania i obiad,
Szkola Podstawowa nr 4 - 2018-07-12 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnej
Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31 - 2017-03-01 - Żyrardów (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
jw.
RESTAURACJA ZAPIECEK JACEK PIASECKI - 2017-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
- Sporządzanie różnego rodzaju potrawy z karty , - -przygotowywanie wyrobów i półproduktów kulinarnych. - Dbałość o porządek w strefie produkcyjnej i zapleczu kuchennym;
Maxxxim Polska Sp. z o.o. - 2018-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
rozwój, planowanie i prowadzenie programów audytu, polecanie praktycznych ulepszeń w celu zwiększenia efektywności i skuteczności procesów oraz kontroli i ograniczenia ryzyka, przygotowywanie programów pracy i planów audytu na podstawie podejścia opartego na ryzyku, przeprowadzanie wywiadów, testów i oceny dokumentów biznesowych w ramach wykonywania kontroli, ocenianie ryzyka badanych kontroli wewnętrznych w zakresie audytu, przygotowywanie formalnych pisemnych raportów i prezentacji w języku angielskim, przedstawianie wniosków i zaleceń pokontrolnych dla kierownictwa wyższego szczebla, przygotowywanie skonsolidowanego sprawozdania na pozimie globalnym i regionalnym, dokonywanie przeglądu i wsparcie innych w celu zapewnienia ukończenia kontroli do wymaganego poziomu jakości, budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z interesariuszami, w tym z współpracującymi firmami, przyczynianie się do ogólnego poziomu bezpieczeństwa informacjami w firmir, opracowanie metodologii i narzędzi dla Globalnego Audytu w celu popray wydajności i skuteczności
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Kraków (małopolskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie różnorodnych technik kulinarnych. Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Chrzanów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG STANDARDÓW I RECEPTUR OBOWIĄZUJĄCYCH WEWNĄTRZ SIECI RESTAURACJI SPHINX, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM CZYSTOŚCI NA ZAPLECZU KUCHENNYM RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Sopot (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 zł brutto/godz.
" SOPRA" Łukasz Rądlewski - 2017-05-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Kielce (świętokrzyskie)
brukowanie powierzchni placowych,chodników,tarasów.
Roboty Ziemno Budowlane , Sklep "ALBATROS" jACEK cISOWSKI - 2016-06-28 - Wilkanów (dolnośląskie)
.
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2018-08-28 - Kamień Śląski (opolskie)
prace pomocnicze w kuchni, produkcja pierogów
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 4635 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: agatawier84 (at) gmail.com
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-24 - Katowice (śląskie)