KUCHARZ (OS. NIEPEŁNOSPRAWNE) Łódź oferta pracy GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (OS. NIEPEŁNOSPRAWNE)
Wynagrodzenie: od 12,5 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków do szpitali. Wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie oraz książeczka zdrowia. Zgłoszenia telefoniczne lub mailowe do pracodawcy.
Data publikacji: 2016-05-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przybyszewskiego 255/267, 92-338 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków do szpitali. Wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie oraz książeczka zdrowia. Zgłoszenia telefoniczne lub mailowe do pracodawcy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12,5 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OS. NIEPEŁNOSPRAWNE)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Przybyszewskiego 255/267, 92-338 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, Termin: kontakt mailowy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Przybyszewskiego
Numer budynku pracodawcy: 255
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2016
Oferta pracy ważna do: 26.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzedaż towarów i usług w dziale Łazienki, prezentacja towarów, nawiązywanie długotrwałych relacji z klientami, realizowanie wyznaczonych planów sprzedażowych. Praca na umowę o pracę w godz. 8-16, 10-18 w Kołobrzegu. Osoba do przyuczenia. Praca również w soboty.
CENTRUM HANDLOWE AS-GIPS & TIM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań fast-food
"B I G PLUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŁAŃCUCIE - 2017-01-03 - Łańcut (podkarpackie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i owoców, pobieranie produktów z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porządek, przestrzeganie przepisów ppoż, nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwałki (podlaskie)
Rozwóz pieczywa
ZAKŁAD PIEKARNICZO-CUKIERNICZYs.c. T. K. ELSNER - 2016-04-19 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowywanie kuchni zimnej i gorącej
HADEX S.A. - 2016-11-07 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla gosci hotelowych, pomoc w pracach kuchennych. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
"ABIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Szczyrk (śląskie)
.
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-03-21 - Rytel (pomorskie)
Obróbka warzyw. Przygotowywanie potraw.
"GRIKO" SYLWIA GRZYBOWSKA - 2016-04-25 - Rydzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-17 - Radocza (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie- kuchnia polska. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
RUBIN Sp. z o.o. - 2016-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
Smażenie ryb i frytek
Mała Gastronomia "DRINK BAR" Zamojska Anna - 2017-03-28 - Sasino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków oraz obsługa imprez i przyjęć. Praca w godz. 7-19.
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta - 2017-12-14 - Zaździerz (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Chorzów (śląskie)
praca w kuchni szpitalnej
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni - stołówka pracownicza
UMC Catering Serwis sp. z o.o. - 2016-06-01 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz- wymagania: wykształcenie średnie, zawodowe gastronomiczne, udokumentowane roczne doświadczenie, badania sanepid, praca w przedszkolu. Sporządzanie posiłków z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
prowadzenie gospodarki magazynowej, sortowanie, prace za i wyładunkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Góra (dolnośląskie)
Kucharz
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-03-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu. Staż realizowany w ramach programu PO WER II - dla osób do 30 r.ż.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Dobczyce (małopolskie)
Prace brukarskie
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Ogrodzieniec (śląskie)
Lepienie pierogów, przygotowywanie farszu. Umowa o pracę na czas określony 4 m-ce.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-30 - Nowa Wieś (mazowieckie)
sporządzanie całodziennych posiłków, umiejętność gotowania, pieczenie ciast oraz zamawianie produktów do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
Doświadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienność.
Pizzeria "Krystyna" - 2017-01-31 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków.
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-04-06 - Swornegacie (pomorskie)
kucharz - kelner
PIZZERIA "ITALIANO" S.C. Stasik M., Kaźmierczak J. - 2016-02-12 - Śmigiel (wielkopolskie)
obróbka wstępna produktów, obróbka termiczna posiłków, przygotowanie przystawek, surówek, kompletowanie posiłków.
P.P.H.U. "ANBA" Spółka Cywilna Barbara Pupek, Lesław Pupek - 2016-05-12 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie drobiu do smażenia, obsługa obieraczki do warzyw
O.K. CHICKEN Spółka Cywilna Arkadiusz Wdowiński, Monika Skowronek - 2016-11-17 - Zduńska Wola (łódzkie)