KUCHARZ 艁omianki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowania potraw kuchni w艂oskiej i 艣r贸dziemnomorskiej
Data publikacji: 2018-08-22
Lokalizacja: 艁omianki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艁omianki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowania potraw kuchni w艂oskiej i 艣r贸dziemnomorskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁omianki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 11.09.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131A, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 12.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Toczenie element贸w metalowych. Jedna zmiana 06:00 do 14:00 pn-pt. Wynagrodzenie uzale偶nione od umiej臋tno艣ci oraz wykonanej pracy.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe UNISTAL s.c. - 2017-07-13 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga klienta, kompletowanie i sporz膮dzanie dokumentacji, kontakt osobisty z klientem
ARBITER SP脫艁KA AKCYJNA - 2015-11-13 - Lubacz贸w (podkarpackie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Mas艂yk, Grzegorz Pytko Sp贸艂ka Jawna - 2017-08-18 - Zag贸rz (podkarpackie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-24 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 gor膮cych lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jako艣膰 i estetyke, wydawanie da艅, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetno艣膰 organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Nysa (opolskie)
Przygotowanie produkcji, kontrola jako艣ci da艅, Przygotowanie da艅 na zam贸wienie i wydawanie. Kontrola porz膮dku na miejscu pracy, zamawianie brakuj膮cego towaru. Szkolenie i pilnowanie pracownik贸w kuchni. Uk艂adanie nowego menu w miar臋 zapotrzebowania. Obs艂uga ze strony kuchni imprez okoliczno艣ciowych. Wyb贸r naczy艅 do przygotowanych da艅. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w do potraw.
Restauracja S艂owia艅skie Smaki Julia Budzisz - 2017-05-25 - Gda艅sk (pomorskie)
obs艂uga oporogramowania solid works, udzia艂 we wdra偶aniu programu,
JOAN-ELEKTRONIC Sp贸艂ka z o.o. - 2017-11-29 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, d藕wiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-06-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o sprawn膮 i dynamiczn膮 obs艂ug臋.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-05-07 - Celestyn贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug jad艂ospisu, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych. Kontakt tel. 261 162 440
Wojskowa Komenda Uzupe艂nie艅 w Kielcach ul. Weso艂a 29 - 2018-02-14 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Technicznych - 2018-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- kuchnia ameryka艅ska, pizza.
"BiT" B. Baczy艅ski M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-08-21 - Baran贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na kuchni, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
CEZAR Przedsi臋biorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewi艅ski - 2017-08-08 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie da艅, wypiek pizzy
MARIUSZ ADAMEK TELEPIZZERIA K-2 - 2017-10-14 - Konin (wielkopolskie)
wykonywanie pizzy
Sylwia Matysiak Gastro Pizzeria - 2016-06-21 - Ryki (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Brak danych
MARTEX OPAKOWANIA JANUSZ PODG脫RSKI - 2017-09-22 - Chmielniki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Wynagrodzenie od 10 z艂/godz. netto - do ustalenia w zale偶no艣ci od kwalifikacji
Rybarczyk Arkadiusz F. H.U. Cafe "KAMELEON" - 2016-07-13 - Spytkowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Gubin (lubuskie)
Przygotywanie posi艂k贸w.
GO-MAX GROUP Sp. z o.o. - 2017-09-19 - Lisk贸w (wielkopolskie)
WG. PROGRAMU STA呕U
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Biejkowska Wola (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu.
P.W. i T. S艂awomir Weremczuk - Kr臋gielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamo艣膰 (lubelskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-20 - Katowice (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - 艢lepowron (mazowieckie)
Praca w kuchni, prowadzenie zmiany
PHU "ALPOL" s.c - 2016-04-21 - Rochna (艂贸dzkie)
-przygotowywanie posi艂k贸w a la carte (kuchnia regionalna)-do艣wiadczenie w przygotowaniu i gotowaniu da艅 z produkt贸w 艣wie偶ych
Gasthaus & Pension am Kurf眉rstendamm KG - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)