KUCHARZ Katowice oferta pracy REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13,15 - 16 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pocztowa 10, 40-002 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13,15 - 16 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13,15 - 16 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pocztowa 10, 40-002 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 12:00-18:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.reburger.pl
Ulica pracodawcy: Pocztowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE. SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.04.2018
Data dodania oferty pracy: 20.04.2018
Oferta pracy ważna do: 20.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Karpacz (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
operator pras
SCAFOM-RUX Polska Sp. z o.o. - 2018-01-26 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o jakość wydawanych posiłków, spisywanie receptur. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-12, 13-22
ONEJDA S.C. ANNA STEFAŃSKA MONIKA PIWOWARSKA - 2018-04-09 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Spała (łódzkie)
Kucharz
Tempo B.P S.J Jadłodajnia - 2017-03-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Umowa o prace tymczasową , pierwsza umowa na miesiąc, kolejna na 3 lub 5 miesięcy. Montowanie skuterów z części gotowych. Kontakt z pracodawcą: 501 324 897
Randstad Polska Sp. z o.o - 2018-05-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej
Zespół Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku n/D - 2016-03-10 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
przygotowanie dańsprzedaż dańzapoznanie stażysty z czynnościami pracownikówStaż odbywać się będzie w Śródmieściuprzestrzeganie przepisów bhp oraz sanepid
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
EL - PIERO MACIEJ SMOLARCZYK - 2016-09-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nieporęt (mazowieckie)
Kucharz
Usługi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2017-03-06 - Terka (podkarpackie)
Dorabianie kluczy, naprawa obuwia, grawerowanie, ostrzenie, wyrób pieczątek, sprzedaż detaliczna towarów. Praca według grafiku (12 godz. dziennie).
MINIT POLSKA Sp z o.o. - 2016-03-21 - Zabrze (śląskie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2017-10-16 - Zagórz (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja "OLIMPIA" Danuta Tabaka - 2018-02-08 - Śliwice (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-08-25 - Praszka (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
EURO KONSORCJUM - 2017-05-04 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie posiłków - tradycyjna kuchnia polska. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli w systemie dzień / dzień w godz. 12.00-22.00 (grafik do ustalenia).
SEBASTIAN KAPAŁA "CHATA HARNAŚ" - 2016-04-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
sporządzanie potraw i wydawanie, nadzór nad pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Głodowo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska pracy
Restauracja "Polskie Smaki" Przemysław Piaskowski - 2016-04-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu,Podwyżka po okresie próbnym.
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
smażenie ryb i mięs, gotowanie zup i sosów, przygotowywanie deserów i sałatek.
IWONA NOGALSKA BAR PROMENADA - 2016-05-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań, mile widziane doświadczenie; zakrtes obwiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, dwie zmiany, godziny do uzgodnienia, miejsce pracy Gliwice Rynek lub Łącza ;
KLUB BIZNESMENA DANUTA WOLNY-NAUM - 2018-06-27 - Gliwice (śląskie)
KUCHARZ
GRAND ANDRZEJ GRYGIEL - 2016-11-28 - Chotowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
RAJGART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-24 - Rajgród (podlaskie)