KUCHARZ Krościenko nad Dunajcem oferta pracy Zespół Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku n/D

Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej
Data publikacji: 2016-03-10
Lokalizacja: Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku n/D
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 4, 34-450 Krościenko nad Dunajcem, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krościenko nad Dunajcem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krościenko nad Dunajcem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2016
Data zakończenia pracy: 31.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku n/D
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Dowód osobisty, skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Nowy Targ
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Targ
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 14
Nazwisko osoby zgłaszającej: Elżbieta Trojańska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, anajomość gastronomi , przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-05-18 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla konsumenta, pomoc w przygotowywaniu imprez okolicznościowych, obróbka termiczna i mechaniczna warzyw, porcjowanie i przygotowywanie mięsa do obróbki termicznej, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i Ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o recepturę indyjską.Rozkład czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
EBAM Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Miechów (małopolskie)
praca w restauracji
GALERIA Paulina Zarzeczna - 2018-04-24 - Łeba (pomorskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-01-11 - Krępsko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posilków wschodnio-ukraińskich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrzański (lubuskie)
Praca w restauracji - pizzerii. Przyrządzanie pizzy i innych posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Maszewo Duże (mazowieckie)
codzienne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Sprzątanie terenów zewnętrznych, koszenie i pielęgnacja trawników, pielęgnacja terenów utwardzonych
PRZEDSIĘBIORSTWO USłUG TECHNICZNYCH Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wyrabianie pizzy
"MAKUMBA" Stradowski Paweł - 2017-11-16 - Morawica (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2017-08-25 - Kończyce Małe (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2018-02-05 - Sieradz (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-04-03 - Gdańsk (pomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Jeziora Wielkie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8-16, 16-20 w Kołobrzegu na umowe o pracę, rownież w weekendy.
DIVA Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-01-04 - Kielce (świętokrzyskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
SŁONECZNE WZGÓRZE JANINA MYSZKA - 2017-06-30 - Bolszewo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gąsawa (kujawsko-pomorskie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)
Pomoc przy pracach budowlanych
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie obiadów domowych.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA MAT - MAR Konrad Kozłowski - 2016-09-19 - Pułtusk (mazowieckie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-11-26 - Radocza (małopolskie)
Praca w dziale żywienia w sanatorium. Przygotowanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetycznymi.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2016-09-30 - Sopot (pomorskie)