KUCHARZ / POMOC KUCHARZA Większyce oferta pracy PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc przy produkcji dań i serwowanie dań.
Data publikacji: 2016-09-30
Lokalizacja: Większyce (opolskie)
Pracodawca: PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOZIELSKA 15, 47-208 Większyce, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Pomoc przy produkcji dań i serwowanie dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Większyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Reńska Wieś
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wyk. zawodowe, doświadczenie na stanowisku, chęć do pracy, dyspozycyjność. Praca na stanowisku kucharz ( system wynagrodzenia godzinowy tj. 14 zł/h), natomiast pomoc kuchenna ( system wynagrodzenia miesięczny tj. 1850 zł). Praca wtorek-piątek w godzianch 12-21, sobota 12-22, niedziela 12-21.
Nazwa pracodawcy: PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
KOZIELSKA 15, 47-208 Większyce, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+list mmotywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Reńska Wieś
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Większyce
Ulica pracodawcy: KOZIELSKA
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PIGO" - 2018-07-19 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie menu ukraińskiego ze stron internetowych.
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2017-03-10 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
tworzenie dokumentacji technicznej 3D w środowisku Solid Works, przegląd, ocena, aktualizacja i nadzór nad dokumentacją techniczną, pomoc w tworzeniu procesów produkcjioferta pracy docelowo wiąże się z umową na czas nieokreślony
Air-Partner Kasprzak Robert - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lutowiska (podkarpackie)
przygotowywanie potraw na indywidualne zamowienie klienta
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZYŃSKA - 2016-03-11 - Gubin (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pół produktów
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pomoc w wydawaniu i wydawaniu posiłków, prace porządkowe. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6-22
TWISTER sp.z o.o. - 2017-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość miejsca pracy;godziny pracy 11.00-18.00, praca w soboty i niedzielę, wolne poniedziałki i 1 weekend w miesiącu;
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sulików (dolnośląskie)
wyrób pizz, makaronów, kebaba,
Barbara Małgorzata Stora - Pizzeria Pizza Pick - 2017-04-12 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Prace przy wykonywaniu dań oraz grilowaniu mięs w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
P.P.H.U. "AMELIA" Paulina Bieszczad Solina - 2018-04-03 - Solina (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2015-12-18 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, pomoc przy wydawaniu posiłków.
NAOK S.C. - 2016-11-23 - Gdynia (pomorskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków - wydawanie posiłków - dowóz do klienta.3. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.4. Sprzątanie zaplecza łazienki kuchni.5. Mycie okien i podłóg.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łęczyca (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłkówPraca 4 dni w tygodniu tj. (czwartek, piątek, sobota, niedziela)Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenie i umiejętności kandydata. Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2016-01-20 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na czas określony: 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. KuźniczaSala G
FUSION RESTAURANTS SP.ZO.O. - 2017-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku. Oferta przeznaczona również dla osób z orzeczeniem niepełnosprawności
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2016-10-21 - Tychy (śląskie)
Wykonywanie dachów i pokryć dachowych oraz drobne roboty budowlane
FIRMA DACHMAR MAREK PNIAK - 2016-06-14 - Chruszczobród (śląskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-16 - Gnojewo (pomorskie)
-sporządzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowców do potraw,-sporządzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czystości stanowisk pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie popsiłków, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zapoznanie się z układem funkcjonalnym zakładu, wyposażeniem i narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Piła (wielkopolskie)
Kucharz - marynowanie, panierowanie i smażenie produktów zgodnie z obowiązującymi standardami (nauka standardów przez ok 2 tygodnie z instruktorem który będzie wszystko tłumaczył i pokazywał), dbanie o czystość własnego stanowiska. Wymiar czasu pracy od 0,25 - 1,0 etatu (w zależności od dyspozycyjności pracownika). Praca na trzy zmiany.
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie dań orientalnych. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)