KUCHARZ/KUCHARKA (NR 3950) Jacewo oferta pracy NOTUS Agnieszka Witkowska (Go艣ciniec pod M艂ynem)
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 3950)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Data publikacji: 2017-10-17
Lokalizacja: Jacewo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: NOTUS Agnieszka Witkowska (Go艣ciniec pod M艂ynem)
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:88-100 Jacewo 84, powiat: inowroc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 3950)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jacewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: inowroc艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Inowroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.10.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
NOTUS Agnieszka Witkowska (Go艣ciniec pod M艂ynem)
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Inowroc艂awiu
Adres pracodawcy:
88-100 Turzany 25, powiat: inowroc艂awski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt w sprawie oferty pracy na e-mail: restauracja (at) gosciniecpodmlynem.pl lub pod nr tel. 523076466
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowroc艂awski
Gmina pracodawcy: Inowroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Turzany
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Inowroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 17.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 17.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W , PRZEK膭SEK
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przew贸z materia艂贸w na terenie kraju.
AGROSAN Kamil Sander - 2017-07-26 - Zamo艣膰 (lubelskie)
OBRABIANIE K臉S脫W CIASTA, PRODUKOWANIE CHLEBA, BU艁EK
GMINNA SP脫艁DZIELNIA "SAMOPOMOC CH艁OPSKA" W Z膭BKOWICACH 艢L膭SKICH - 2016-08-01 - Lutomierz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie da艅 i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepis贸w pochodz膮cych z Indii.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Zel贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w od surowca
"AGATA" US艁UGI GASTRONOMICZNE Agnieszka Wr贸blewska - 2019-01-29 - Koszar贸wka (podlaskie)
Przygotowywanie potraw.
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-03-01 - Kisielnica (podlaskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny - 2018-08-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie da艅 i garma偶u
PIEKARNIA MECHANICZNA HALINA BARANIAK - 2017-06-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
gotowanie, przygotowywanie kebab
SAP GROUP SP. Z OO - 2019-04-08 - Miastko (pomorskie)
do uzgodnienia
"PAJ" SP脫艁KA CYWILNA JANUSZ 艢LEDZIONA, PAWE艁 WO殴NIAK - 2016-09-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
RESTAURACJA POD D臉BAMI - 2017-05-24 - Pu艂awy (lubelskie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2016-07-27 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw na zam贸wienie klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie da艅 z p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do sze艣ciu miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - w system,ie r贸wnowa偶nym. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 608-376-954) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) lub e-mail: s.krawczyk (at) sfinks.pl
Sylwester Krawczyk - 2016-06-15 - Katowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywnio艣ci, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adnik贸w spo偶ywczych, wymahane min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia
FHU Ma艂gorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-06-23 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, mile widziane do艣wiadczenie, wymagana znajomo艣膰 kuchni chorwackiej i ukrai艅skiej. Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawc膮.Sma偶enie ryb, przygotowywanie i gotowanie owoc贸w morza, sma偶enie i przygotowywanie r贸偶nych mi臋s i sa艂atek kuchni chorwackiej i ukrai艅skiej.Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawc膮.
PPHU MARCOL SM - SZYMON MARCOL - 2019-03-13 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Laszki (podkarpackie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga klienta, pomoc w przygotowywaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sobk贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Brak danych
Spo艂em Augustowska Spo艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-01-03 - August贸w (podlaskie)
mycie, czyszczenie i okda偶anie, sta艂e dogl膮danie i uzupe艂niania brak贸w 艣rodk贸w sanitarno-higienicznych
GO SOLAR ODNAWIALNE 殴R脫D艁A ENERGII J脫ZEF SUDZIK - 2017-01-23 - Promnice (wielkopolskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w
PIZZERIA "SORENTO" Maria Gabryel - 2015-12-02 - Bralin (wielkopolskie)
Operator maszyn i urz膮dze艅 do przetw贸rstwa tworzyw sztucznych
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Brzeg (opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw, deser贸w, zarz膮dzanie zmian膮, organizacja pracy na kuchni, sporz膮dzanie menu i zam贸wie艅
HURT- BAR-TRANS Zbigniew N臋dza - 2016-08-05 - Kroczyce (艣l膮skie)
Pomoc w opracowywaniu zestawie艅 obejmuj膮cych wyniki kontroli przestrzegania przepis贸w przeciwpo偶arowych. Wsp贸艂udzia艂 w prowadzeniu dokumentacji pokontrolnych. Poznanie zasad prowadzenia archiwum. Pomoc w uzupe艂nianiu programu prewencyjnego dotycz膮cegoi obiekt贸w. Wsp贸艂udzia艂 w tworzeniu pism, zawiadomie艅, wezwa艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)