KUCHARZ Knurów oferta pracy "PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
Data publikacji: 2017-05-12
Lokalizacja: Knurów (śląskie)
Pracodawca: "PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szpitalna 29, 44-194 Knurów, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Knurów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gliwicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Knurów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: "PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Szpitalna 29, 44-194 Knurów, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą w godz. 7:00-14:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: gliwicki
Gmina pracodawcy: Knurów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Knurów
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.05.2017
Oferta pracy ważna do: 12.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyjmowaqnie produktów z magazynu żywnosciowego; przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu ; dbałośc o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-01-17 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
związany ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Mścice (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie cateringu na różnego rodzaju spotkania,- przygotowywanie ciepłych dań i zimnych przekąsek- przygotowywanie dań bufetowych i dań z karty menu
QSR24h Timework GmbH & Co. KG - 2017-10-27 - Niemcy (Niemcy)
w/g stanowiska
Restauracja "KOJOT" Dariusz Jankowski - 2017-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z gramaturą i zasadami zdrowego żywienia, dbanie o dobrą jakość, smak i estetykę posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie procedur HACCAP.
Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie - 2017-04-18 - Borzęcin (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Łódź (łódzkie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-08-16 - Zaścianki (podlaskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługiwanie urządzeń techniki biurowej: faks, kserokopiarka, bindownica niszczarka. Przechowywanie dokumentacji zgodnie z obowiązującymi przepisami. Porządkowanie aktów prawnych i dokumentów do archiwizacji. Stosowanie zasad obiegu informacji w urzędach administracji publicznej. Przyjmowanie, segregowanie i klasyfikowanie dokumentów. Pomoc w przygotowywaniu narad, zebrań, konferencji, sesji.Wymagania: wykształcenie średnie.Staż EFS POWER dla osób do 30 r.ż. lub EFS RPOWD dla osób od 30 r.ż.Rezerwa Ministra dla osób od 45 r.ż. lub długotrwale bezrobotnych
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-11-14 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-03-11 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotoywanie potraw zgodnie z recepturami restauracyji, przestrzeganie norm HCCP, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
RESTAURACJA FUM AGNIESZKA KUROWSKA-Kobus - 2018-03-14 - Warka (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-11-02 - Tuszyn (łódzkie)
jw.
OLES PRODJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
dystrybucja gazet/ materiałów reklamowych
kontakt przez OHP - 2016-04-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2015-12-02 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, kreowanie nowych dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w dziale sprzedaży, obsługa klienta, wystawianie dokumentów sprzedaży, wydawanie przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2017-06-14 - Jantar (pomorskie)
WYPIEK CIAST;KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA JEST WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-08-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowanie wg niego posiłków
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-06 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK P/WSKAZAŃ ZDROWOTNYCH DO PRACY, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, CO NAJMNIEJ 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;WYNAGRODZENIE - 1.100 ZŁ BRUTTO / 13 ZŁ/H/ OK. 84 H/M-C
PIZZERIA ITALIANO "ROMA" ARKADIUSZ GÓRECKI - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, samodzielna praca. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 413 654.
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2018-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Utrzymywanie czystości wokół budynku.
F.H.U. "SKORPION" Tomasz Wikliński - 2016-11-04 - Siemianowice Śląskie (śląskie)