KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 16,48 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2017-10-25
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TADEUSZA KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13 - 16,48 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 16,48 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.10.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- kreatywność,- dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach nocnych 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku 5) znajomość języków obcych: nie wymagane
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2017
Oferta pracy ważna do: 08.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i kresowej, ustalanie karty dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
produkcja kuchenna; przygotowywanie potraw kuchni starospolskiej; utrzymywanie czystości na kuchni,
BEVER Sp. z.o.o - 2017-11-20 - Grodziec (opolskie)
przygotowywanie posiłkow, imprez okolicznościowyxh
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie czystości na terenie Centrum Obsługi Ruchu Turystycznego (ul. Powiśle), obsluga turystów, utrzymanie czystości w toaletach, rozliczanie gotówki, uzupełnianie środków czystości
KRAKOWSKIE BIURO FESTIWALOWE - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
1. przygotowanie potraw chińskich według oryginalnych przepisów za zastosowaniem oryginalnych przypraw2. przygotowywanie przekąsek chińskich w tym również danie na śniadanie według receptur tradycyjnych3. marynowanie mięs według przepisów chińskich. Praca 5 dni w tygodniu od 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Raszyn (mazowieckie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie żywności: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania Przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej Sporządzanie potraw i napojów:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- Zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowaniaUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorzałe (pomorskie)
według stanowiska
KATARZYNA SKÓRKA - 2016-03-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni. Kreatywna współpraca w planowaniu menu. Przestrzeganie standardów i regulacji dotyczących wysokiej jakości serwowanych posiłków oraz zapewnienia higieny. Wspieranie procesów zakupu odpowiednich produktów spożywczych - współpraca sektora kuchennego i działu zamawiań oraz kontrola stanu magazynowego.
Brauereigasthof Rothaus GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie minimum 3 miesiące, przygotowywanie posiłków
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2017-09-13 - Wleń (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Łososina Dolna (małopolskie)
wykształcenie kierunkowedoświadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Witoń, Urszula Witoń - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej.
King Food sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie gotowych posiłków, pakowanie, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-01-04 - Białka (małopolskie)
staż - przygotowanie stanowiska pracy, przygotowanie warzyw, potraw na wydanie do klienta indywidualnego, szykowanie imprez okolicznościowych według menu czyli zrobienie mięs, sałatek, zup, zakąsek,dbanie o stanowisko pracy, przygotowanie zamówień do produkcji, rozdzielanie pracy, przstrzeganie zasad BHPNa w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemilogicznych
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Górzno (wielkopolskie)
-Przygotowywanie potraw według receptur,-Wydawanie posiłków,-Show cooking,-Układanie menu,-Kontakt 604-494-324
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-06-13 - Tczew (pomorskie)
prace ogólnobudowlane
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "MEGA" SP. Z O.O. - 2018-09-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2018-09-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Umowa zlecenie, 160-170 godzin w miesiącu, istnieje możliwość umowy o pracę w późniewjszym okresie.
Moa Sp. z o.o. - 2016-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Stanowisko samodzielnego szefa kuchni, pizzaiolo, wypiek oraz przygotowanie pizzy, obsługa grilla, prace związane z małą gastronomią, praca Września Parkowa 1, wynagrodzenie 2400 - 4300zł brutto, jedna zmiana
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-06-17 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Jedlińsk (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Współpraca z pomocą kuchenną, będącą obywatelem Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla klientów, nadzór nad jakością oferty gastronomicznej
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2018-02-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Gotowanie, pieczenie, przyrządzanie posiłków. Praca Krzywaczka. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-22 - Krzywaczka (małopolskie)
-
FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA Łukasz Gębka - 2017-06-26 - Boria (świętokrzyskie)
Obsługa stanów magazynowych, wymagane uprawnienia do obsługi wózka widłowego.
BEST PUR POLYMERS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-23 - Krążkowy (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw, także dań z grilla.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Resturacja"Kristal" Krzysztof Sadza Braniewo - 2016-08-10 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa maszyn do gięcia. Praca dwuzmianowa w godz. 06.00-14.00 lub 14.00-22.00.
Metaltech - Piasecki Sp.j. - 2018-11-15 - Płońsk (mazowieckie)
Pomoc przy bieżącej obsługi maszyn i urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnych, monitorowanie procesu polegające na dokonywaniu niezbędnych zmian i regulacji, utrzymywanie stanowiska pracy w odpowiednim stanie czystości, zgodnie z zasadami i wytycznymi BHP.
TRENKWALDER & PARTNER - 2018-07-03 - Otmuchów (opolskie)