KUCHARZ Jantar oferta pracy O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wies艂aw Brzeski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4聽000 - 6聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-06-14
Lokalizacja: Jantar (pomorskie)
Pracodawca: O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wies艂aw Brzeski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gda艅ska 4, 82-103 Jantar, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 4聽000 - 6聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jantar
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowodworski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Stegna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 4聽000 - 6聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.06.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wies艂aw Brzeski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Gda艅skim
Adres pracodawcy:
Gda艅ska 4, 82-103 Jantar, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Stegna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jantar
Ulica pracodawcy: Gda艅ska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Gda艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.06.2017
Data dodania oferty pracy: 14.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni W艂oskiej
"JNS" DOMINIK DUDA - 2018-09-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
przygotowaywanie da艅 kuchni polskiej, obr贸bka mi臋saWYMAGANIADO艢WIADCZENIE 2 LATA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA AGNIESZKA D膭BROWSKA - 2015-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Do zakresu obowi膮zk贸w b臋dzie nale偶a艂o przygotowanie potraw kuchni w艂oskiej (pizzy, makaron贸w, mi臋sa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta, wyk艂adanie towar贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-10 - Krzym贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2016-11-07 - Radocza (ma艂opolskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz nale艣nik贸w, pancakes, zup, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Katowice (艣l膮skie)
wg stanowiska
S艁O艃CE Marek Ward臋cki ; 艁贸d藕 - OW "S艂o艅ce" w D膮bkach - 2017-05-17 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie da艅 a la carte oraz posi艂k贸w w pensjonacie, sprz膮tanie stanowiska pracy, sporz膮dzanie zam贸wie艅
S.C WILLAMARIANNA Maria S艂abo艅ska ,Maria 艁ukaszewska,Anna Staciwa - 2017-03-10 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z nale偶yt膮 staranno艣ci膮,dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci.
Hotel "BARTAN" Bo偶enna Gast - 2016-04-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sodexo Polska - 2017-09-20 - Skawina (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewu艂a - 2018-04-24 - Sufczyn (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw(pieczenie, gotowanie, grilowanie, sma偶enie, filetowanie, czyszczenie, obieranie, rozdrabnianie), obs艂uga klienta, udzielanie informacji nt. dost臋pnych produkt贸w, dekoracja i ekspozycja potraw w ladzie
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radom (mazowieckie)
praca z m艂odzie偶膮 gimnazjaln膮
SZKO艁A PODSTAWOWA IM. 呕O艁NIERZY WOJSK OCHRONY POGRANICZA - 2018-08-14 - Bia艂ka Tatrza艅ska (ma艂opolskie)
przgotowywanie potraw, organizacja przyj臋膰
Quantum Group Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮, Sp贸艂ka komandytowo-akcyjna - 2016-03-07 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagli艅ski - 2018-02-22 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie da艅 kuchni wschodzniej i ukrai艅skiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sa艂tki po korea艅sku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty da艅 dla go艣ci indywidualnych, w trakcie organizowanych imprez, wesel, styp. itp., przygotowywanie latem potraw z grila
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kolonia 艁obudzice (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-03-16 - Lubichowo (pomorskie)
Przygotowywanie i sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast,pizzy Kontakt telefoniczny 512486019
PPUH "KAR-WAT" Jolanta Karwat - 2017-10-25 - Rak贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowanie potraw zgodnie z receptur膮, wydawanie potraw, porz膮dkowanie stanowiska pracy. Praca na dwie zmiany w godzinach 10.00 - 22.00.
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Brzesku - 2017-03-16 - Brzesko (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-08-21 - Proszowice (ma艂opolskie)
.
NIEPUBLICZNY O艢RODEK EDUKACYJNY DLA DZIECI DO LAT 7 - 2016-06-21 - Gosty艅 (wielkopolskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne lub osoba z do艣wiadczeniem w gastronomii, osoba zarejestrowana w PUP przed 07.,11.2016, profil II, spe艂niaj膮ca warunek art. 49 (2-6)
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Siemiatycze (podlaskie)