KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 060 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-02-22
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 060 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 060 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Znajomość polskiej kuchni
Nazwa pracodawcy: Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Kolejowa 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2018
Oferta pracy ważna do: 29.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny, troska o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności sprzętów, zgłaszanie powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości, pobieranie prób żywieniowych i właściwe jej przechowywanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków szkolnych w stołówce szkolnej. Godziny pracy: 6.00- 14.00
Firma Garmażeryjna J (at) KUBEK - 2017-08-24 - Kobylnica (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-06-27 - Gniew (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
samodzielne stanowisko-pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-07-22 - Lębork (pomorskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Brak danych
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2017-03-30 - Dychów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni, dbanie o jakość i estetykę serwowanych dań
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-03-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWAYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; doświadczenie: 1 rok; akt. ks. zdrowia; zakres obowiązków: przyg. dań kuchni polskiej i europejskiej, utrzymanie czystości stanowiska pracy; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
"GOSPODA POD WIĄZEM" EWA JAROSZYŃSKA - 2016-10-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy, praca w godz.6-14/14-22
Aspen Res Sp.z o.o - 2015-11-06 - Opole (opolskie)
praca przy ochronie kopalni
DGP Security Partner Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Libiąż (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-07-28 - Chojnice (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
LOFT79 Sp. z o.o. - 2015-11-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca na recepcji
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Płońsk (mazowieckie)
prace przy przebudowie samochodów
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Rzepin (lubuskie)
Magazynierprzyjmowanie do magazynu i wydawanie z magazynu towarów handlowych, obsługa klienta, prowadzenie niezbednej dokumentacji, przestrzeganie prawoidłowości rotacji wyrobow w magazynie, sprawdzanie ich jakości oraz przechowywanie w odpowiednich warunkach
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Widna Góra (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: min. 2 lata; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Sierakowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów
Jureczka Jerzy Restauracja "Chata Staropolska" - 2016-09-08 - Mszana (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wyszków (mazowieckie)
do uzgodnienia
FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK - 2016-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Ocena surowców, półproduktów, produktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; przygotowywanie i wydawanie potraw mięsnych, dań dietetycznych, wegetariańskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowawaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Brzozów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni włoskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)