KUCHARZ/KUCHARKA Skawina oferta pracy Sodexo Polska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-09-20
Lokalizacja: Skawina (małopolskie)
Pracodawca: Sodexo Polska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 3, 32-050 Skawina, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 2400 + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skawina
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skawina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność smacznego gotowania
Nazwa pracodawcy: Sodexo Polska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Al. Jerozolimskie 172, 02-486 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al. Jerozolimskie
Numer budynku pracodawcy: 172
Profil działalności pracodawcy:
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2017
Oferta pracy ważna do: 18.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2017-02-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
Zapoznanie się z przepisami BHP i P.poż, HACCAP, zapoznanie wykorzystywanych narzędzi, przygotowywanie stanowiska pracy, nauka przechowywania żywności, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów, przygotowanie potraw, wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarowych, przyjmowanie i kontrola surowców, dbanie o wysoką jakość dań i potraw, pieczenie i przygotowywanie deserów oraz ciast. Praca od pon. do pt. w godz. 15.00-19.00.
Zakład Handlowy "GAMA" Michał Pinis - 2016-10-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie żywności głównie z zakresu dań zimnych, przekąsek oraz wyrobów cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomysłowość w przygotowywaniu prezentacji dań zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu jak również opieka i kontrola sprzętu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasobów kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
osoby zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2018-01-31 - Witnica (lubuskie)
opieka nad osoba niepełnosprawną
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Platerów (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe,przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej,udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,przestrzeganie przepisów systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzień pracy, 1 dzień wolnego), pomiędzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Przełęcz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-10 - Szczyrk (śląskie)
przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przewóz ładunków na trasie Polska-Turcja-Polska
AB SPEDTRANS Sp. z o.o. - 2015-11-06 - Biernatki (wielkopolskie)
wg harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Rozkładanie, wycena towaru, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Krajno Pierwsze (świętokrzyskie)
pomoc przy sporządzaniu dań, dbałość o urządzenia techniczne, serwowanie dań na sali
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Wisła (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Restauracja Finezja Smaku Renata Goniewicz - 2016-12-27 - Sławków (śląskie)
Wypiek pizzy
SYLWIA DAMPS PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT" - 2016-03-29 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, dania w sosach, dania z pieca tandoor palonego węglem drzewnym, wypiek indyjskich chlebów na ścianach pieca, obsługa pieca.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2016-01-21 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków z menu, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na st. pracy.
FORCE RAFAŁ WITKIEWICZ - 2017-04-27 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów przy stołach.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Grabów (łódzkie)
Przygotowanie posiłkow dla uczniów
Zespół Szkół w Kołczygłowach - 2016-01-12 - Kołczygłowy (pomorskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Zakopane (małopolskie)
wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii - kucharz, 2 zmiany: w godzinach pracy od 8 do 20
Krystyna Marynowska - 2017-02-27 - Raczyce (wielkopolskie)
prace pomocnicze przygotowywanie i wypiek pizzy oraz innych dań w pizzerii, praca po 12 godzin co drugi dzień
Ciapa Jacek "Pizzeria u Jacka" - 2017-05-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)