KUCHARZ Końskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 49 A, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Końskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
Warszawska 49 A, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Końskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Końskie
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 49 A
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż detaliczna paliw oraz motel, zakład metalowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 09.11.2015
Oferta pracy ważna do: 08.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego.
Catering Joker 2 - 2018-04-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Szczerców (łódzkie)
wybór surowców , przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie pizzy, sałatek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-11-30 - Żary (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-01-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, regionalnej, znajomość przepisów i potraw kuchni indyjskiej
INDO POLISH HOSPITALITY & TRADE SERVICES Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Wołomin (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Stróża (małopolskie)
praca w barze fast food-kebab, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Chorzów (śląskie)
pielęgnacja terenów zielonych, koszenie, grabienie, nasadzanie.
ZAKŁAD USŁUG KOMUNALNYCH "HADLUX" SPÓŁKA ZOO W SOBÓTCE - 2017-08-09 - Sobótka (dolnośląskie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W RESTAURACJIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRAKTYKA W ZAWODZIEPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEMPRACA W GODZINACH: 13:00-21:00
HOTEL RESTAURACJA JACHTOWA BARBARA DŁUSKA - 2018-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2018-06-14 - Katowice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i tajskiej.Miejsce pracy: ul. Strzegomska 206Kontakt z pracodawca telefoniczny Zatrudnienie na 3 lata Godziny pracy: 10-18. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
EL - PIERO MACIEJ SMOLARCZYK - 2016-09-27 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie ( śniadanie, obiad, podwieczorek), tworzenie jadłospisów co kwartał, robienie i wysyłanie zamówień z zaopatrzeniem spożywczym
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-03-30 - Stare Faszczyce (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-05-02 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy, przenoszenie towaru ze sklepu/miejsca sprzedaży do magazynu
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w gastronomii otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Nowy Targ (małopolskie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego - 2017-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "OJDANA" Marek Ojdana - 2017-09-14 - Węgrów (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa maszyn do obróbki drewna, prace pomocnicze na produkcji
EKO-LAS Dobiegniew S.C. Roman Freyer, Paweł Wdowicki - 2018-07-25 - Dobiegniew (lubuskie)