KUCHARZ Sarbinowo oferta pracy Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Data publikacji: 2017-01-10
Lokalizacja: Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 65, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: System wynagrodzenia- ryczałtowy
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sarbinowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność samodzielnego gotowania oraz pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Nadmorska 65, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawcą: osobiście - Hotel Jawor ul. Nadmorska 65 Sarbinowo, telefonicznie: 605 259 326, e-mailowo: j.koklowski (at) nat.plDodatkowe informacje: możliwość bezpłatnego zakwaterowania i wyżywienia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sarbinowo
Adres strony pracodawcy: www.jawor.nat.pl
Ulica pracodawcy: Nadmorska
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2017
Oferta pracy ważna do: 24.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchosławice (małopolskie)
Oferta w ramach refundacji części kosztów za zatrudnienie bezrobotnego do 30r.ż.: praca w kuchni, gotowanie, dbanie o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja) dla grupy 120 osobowej, dbałość o powierzony sprzęt kuchenny oraz ogólne utrzymywanie porządku w kuchni i w stołówcepraca - 8h/dzień również w wekendy
Fundacja Pomocy Społecznej Ewa - 2018-04-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2016-04-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
pryzgotowywanie posiłkówoferta pracy subsydiowana, przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Kłanino (pomorskie)
- obróbka wstępna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczystości,- dbanie o porządek i higiene na stanowisku pracy i wokół siebie.Praca w "Galerii Smaków".
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-10-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-06-12 - Proszowice (małopolskie)
Przygotowywanie produktów z surowego kurczaka. Utrzymywanie czynności na stanowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności i BHP. Przyjmowanie dostawObsługa gości zgodnie ze standardami firmy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień. Przygotowywanie kawy i deserów. Utrzymanie czystości na stanowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa gotówki, żywności i BHP (KFC Lubień Kujawski A1 Zachód).
"AMREST" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-10 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie potraw (kotlety, pierogi, itp.)
P.P.H.U. HAS Chęć Ewaryst Malbork - 2016-10-13 - Malbork (pomorskie)
obsługa kuchni
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
staż - przygotowanie stanowiska pracy, przygotowanie warzyw, potraw na wydanie do klienta indywidualnego, szykowanie imprez okolicznościowych według menu czyli zrobienie mięs, sałatek, zup, zakąsek,dbanie o stanowisko pracy, przygotowanie zamówień do produkcji, rozdzielanie pracy, przstrzeganie zasad BHPNa w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemilogicznych
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Górzno (wielkopolskie)
KUCHARZ - PIZZER
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2016-09-21 - Dębica (podkarpackie)
-rejestracja korespondencji,-ekspediowanie dokumentów do urzędów,-obsługa sekretariatu,-zagadnienia księgowe,-archiwizacja dokumentów.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wieliczka (małopolskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, inne dania z karty
NOWATOR Wiktor Przepiórkowski - 2018-01-10 - Kutno (łódzkie)
samodzielne przygotowanie potraw, umiejętnośc pracy w zespole
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2016-03-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie zamówionych posiłków, prace kuchenne, sprzedaż (kebab)
Stół Rawicki Wiesław Chudy - 2016-08-24 - Leszno (wielkopolskie)
Organizacja czasu wolnego w świetlicy
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Sieradz (łódzkie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kasjer
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2017-02-08 - Rumia (pomorskie)
praca w żłobku
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2016-07-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
prace magazynowe, kompletowanie zamówień, kontrola jakości, foiliowanie palet, sprzątanie hali magazynowej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ołtarzew (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków, ustalanie menu, utrzymanie porządku w miejscu pracy
F.H.U "KADET" Przedzszkole "SKAKANKA" Lucyna Strzępek - 2017-09-26 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
obsługa klientów baru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. Ryszard Żyszczyński i Wspólnicy - 2018-06-26 - Końskie (świętokrzyskie)