KUCHARZ Rzeszów oferta pracy RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca
Data publikacji: 2017-09-04
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 24, 35-064 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Rynek 24, 35-064 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2017
Oferta pracy ważna do: 03.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Słubice (lubuskie)
Zlecenia wykonywane według zapotrzebowania w całej Polsce. Przygotowywanie imprez, catering u klienta, przygotowanie produktów.Miejsce wykonywanie pracy: Polska - usługi cateringowe, nocleg i dojazd zagwarantowany przez zleceniodawcę
ART Michał Karpiński - 2017-03-17 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw oraz półproduktów, wydawanie posiłków, przygotowywanie menu tygoniowego, okresowego, przyjmowanie dostaw, kontrola magazynu, dbałość o czystość na stanowisku pracy, praca w godz.07:00-15:00/13:00-21:00
Kaja Sobczyk - 2018-03-24 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
PHU "AG-MA" Świeradów-Zdrój - 2017-12-14 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Umiejętnośc przygotowywania potraw kuchni uykraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zakopane (małopolskie)
sprzedaz paliw
Daro Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Gorczyn (łódzkie)
Przygotowywanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku w miejscu pracy, dbałość o powierzony sprzęt kuchenny. Etat lub 1/2 etatu.Praca na 2 zmiany w godzinach 05.00 - 21.00.Oferta pracy również dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2017-11-22 - Zabrze (śląskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Osiedle Poznańskie (lubuskie)
OPIS STANOWISKA:WERYFIKACJA ZAPISÓW KSIĘGOWYCH POD WZGLĘDEM ZGODNOŚCI Z PRZEPISAMI PODATKOWYMI ORAZ USTAWĄ O RACHUNKOWOŚCIMONITOROWANIE ZMIAN ZACHODZĄCYCH W ZAKRESIE POLITYKI RACHUNKOWOŚCI I INNYCH AKTÓW KSIĘGOWYCHAKTYWNY UDZIAŁ W ZAMKNIĘCIU MIESIĄCA, ZAMKNIĘCIA ROKU I BADANIU BIEGŁEGO REWIDENTADEKRATACJA I KSIĘGOWANIE DOKUMENTÓW KOSZTOWYCH I INWESTYCYJNYCHPROWADZENIE EWIDENCJI ŚRODKÓW TRWAŁYCH I ROZLICZANIE INWENTARYZACJI ŚRODKÓW TRWAŁYCHOBSŁUGA SYSTEMU BANKOWOŚCI ELEKTRONICZNEJUZGADNIANIE I SPORZĄDZANIE DEKLARACJI VAT-7, VAT-27, VAT-UE ORAZ JPKPRZYGOTOWANIE ZESTAWIEŃWYMAGANIA:MIN. 5-LETNIE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKUBARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW Z ZAKRESU RACHUNKOWOŚCI I PRAWA PODATKOWEGOWYKSZTAŁCENIE WYŻSZE KIERUNKOWE (EKONOMIA, FINANSE, RACHUNKOWOŚĆ)
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2018-08-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Pakowanie sortów węglowych w worki po 25 kg oraz big bagi po 1000 kg. Cięcie, rąbanie oraz układanie drewna opałowego. Prace porządkowe w obiekcie.Praca stała, przez cały rok. Na początek, na okres próbny - umowa zlecenie na okres 3 miesięcy, następnie umowa o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Nowe Iganie (mazowieckie)
GOTOWANIE WEDŁUG MENU KUCHNI TAJSKIEJ, AZJATYCKIEJ Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW I TECHNIK STOSOWANYCH W TAJLANDIIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, 2 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I TAJSKIEGO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W RESTAURACJI TAJSKIEJ BUDDHA.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; utrzymywnaie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2016-12-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Ślusarz narzędziowy
FRISTOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-07-14 - Sicienko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2018-04-19 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanieposiłków, zadaniem jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jakości podawanych potraw, obsługa urządzeń kuchennych. Przygotowywanie ryb smażonych wg receptury kuchni gruzińskiej i ukraińskiej.Umowa zlecnie około 140h w m-cu, dypozycyjność 9:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Układanie menu na dany dzień produkcyjny. Sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Przygotowywanie surowca i produkcja potraw. Prowadzenie dokumentacji HACCP. dbanie o porządek w miejscu pracy i na stanowisku. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i mebli kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkówPrzygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, doraźna pomoc szefom kuchni oraz pozostałym kucharzom , przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Sopot (pomorskie)
Nadzór nad pracą podległych pracowników.Pobieranie art. spożywczych z magazynu żywnościowego. Przygotowanie posiłków. Wydawanie gotowych posiłków na oddziały szpitala. Pobieranie prób pokarmowych.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-05-22 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta na stoisku mięsnym. Obsługa urządzeń typu stekownice/krajalnice. Dbanie o wygląd lady mięsno-wędliniarskiej. Weryfikacja terminów ważności.
Stokrotka Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Zamość (lubelskie)
Prace remontowo-budowlane.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie posiłków (kuchnia ukraińska), ustalanie menu z klientem zagranicznym, wdrożenie kuchni ukraińskiej
DRINK BAR RESTAURACJA RANCHO JASKÓLSKA ANNA - 2017-01-11 - Sękowice (lubuskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2017-02-01 - Rybnik (śląskie)