KUCHARZ/ PIZZERMEN Mrągowo oferta pracy ART Michał Karpiński
Stanowisko: KUCHARZ/ PIZZERMEN
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Zlecenia wykonywane według zapotrzebowania w całej Polsce. Przygotowywanie imprez, catering u klienta, przygotowanie produktów.Miejsce wykonywanie pracy: Polska - usługi cateringowe, nocleg i dojazd zagwarantowany przez zleceniodawcę
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: ART Michał Karpiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 97, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zlecenia wykonywane według zapotrzebowania w całej Polsce. Przygotowywanie imprez, catering u klienta, przygotowanie produktów.Miejsce wykonywanie pracy: Polska - usługi cateringowe, nocleg i dojazd zagwarantowany przez zleceniodawcę
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ PIZZERMEN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrągowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: ART Michał Karpiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 97, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 97
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.03.2017
Data dodania oferty pracy: 16.03.2017
Oferta pracy ważna do: 14.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie badań w laboratorium mikrobiologicznym. Wynagrodzenie od 2500,00 zł brutto/m-c.
ELANDA ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRODKÓW FARMACEUTYCZNYCH B.KAZUB,A.ORŁOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-20 - Rozprza (łódzkie)
Przygotowwanie dań kuchni japońskiej, w tym sushi.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Łódź (łódzkie)
Wymagane: - wykształcenie zawodoweUmiejętności:- umiejętność wykonywania posiłków- umiejętność pracy w zespole- brak podatności na emocje- opanowanie- sprawność fizyczna- rzetelność, dyspozycyjność, odpowiedzialność i uczciwośćCharakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posiłków dla wychowanków i personelu (śniadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czystości i higieny pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-14 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelowych, proponowanie nowych potraw do karty menu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-04-19 - Arłamów (podkarpackie)
Kuchnia z przewagą dań FAST-FOOD. Przygotowanie posiłków(kebab, kurczaki w panierce, tortille) według przekazywanych receptur. Bezpośrednia obsługa klienta, utrzymywanie porządku.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-06-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
zgodne ze stanowiskiem
RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA - 2017-07-10 - Zbrosławice (śląskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2016-09-28 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2015-12-11 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2017-12-12 - Grajewo (podlaskie)
KIEROWANIE POJAZDAMI
EL- TRANS Transport Krajowy i Międzynarodowy Piotr Witkowski - 2016-11-28 - Dzików (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Syrynia (śląskie)
Przygotowywanie prostych potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
serwis reklamacyjny-wyjazdy do klienta po reklamacje, odbiór reklamowanych mebli lub drobne naprawy u klienta
"KASPRZAK" T.J. Kasprzak Spółka Jawna - 2016-07-15 - Barwałd Średni (małopolskie)
przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie gofrów i naleśników
Restauracja Neptun - 2017-02-03 - Puck (pomorskie)
Praca w restauracji. Obsługa gości restauracji, imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych potraw, racjonalne gospodarowanie produktem. Praca w godz. 13-21; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
ARMO Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,przestrzeganie przepisów obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skokach - 2017-07-14 - Skoki (wielkopolskie)
prca przy pielęgnacji roślin
NIWA CENTRUM OGRODNICZE Andrzej Młyński - 2018-03-22 - Lębork (pomorskie)
sprzedaż artykułów spozywczych i przemysłowych, zamawianie, przyjmowanie, wykładanie towarów
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Małomice (lubuskie)
drobne prace porządkowe, obsługa ruchu odpadów
Mazurskie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Budowlane J. W. "Ślepsk" Józef Wiszniewski - 2017-06-06 - Augustów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 3000 zł brutto do uzgodnienia; wymagany wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
PHU U Zdzicha Jolanta Orluk - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Zgodne ze stanowiskiem; godziny pracy według harmonogramu; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14.30. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja hotelowa w Ustce
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-07-18 - Ustka (pomorskie)
praca w firmie rozwijającej na polskim rynku, idea zdrowego żywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie róznego rodzaju potraw.
DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWO-HANDLOWO-ROZRYWKOWA SEWERYN WIECZOREK - 2018-02-09 - Radłów (opolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Małkinia Górna (mazowieckie)
wypiek pizzy, przyrządzanie potraw, obróbka warzyw, przygotowanie deserów, obsługa mikrofali, frytkownicy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)