KUCHARZ Junoszyno oferta pracy Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Junoszyno (pomorskie)
Pracodawca: Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bursztynowa 107, 82-103 Junoszyno, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Junoszyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stegna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: aktualna książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Adres pracodawcy:
Bursztynowa 107, 82-103 Junoszyno, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Stegna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Junoszyno
Ulica pracodawcy: Bursztynowa
Numer budynku pracodawcy: 107
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 31.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g potrzeb
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
zapoznanie się z regulaminem pracowni gastronomicznej i instrukcjami obsługi sprzętu, maszyn i urządzeń, dbałość o jakość przyrządzanych potraw, przygotowanie imprez okolicznościowych, dbałość o powierzony sprzęt i naczynie kuchenne, sporządzanie różnego rodzaju potraw, zamawianie surowców, znajomość kuchni polskiej i śląskiej
Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA" - 2017-08-21 - Żory (śląskie)
Kucharz
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Sadowa (mazowieckie)
zgodny, praca w hotelu
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków i dań a la carte w hotelu InterCity w Dreźnie
InterCity Hotel Recruitment - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie potraw
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2017-02-21 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
podtrzymywanie trwałych relacji z klientami i kontrahentami z Chin, przygotowywanie ofert handlowych w języku chińskim, ścisła współpraca i wykonywanie poleceń prezesa
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca na terenie całego kraju, obsługa wagonów restauracyjnych i barowych WARS, przygotowywanie dań na pokładach pociągów, sprzedaż przygotowanych dań; praca w systemie "turnusowym": 14 dni pracy - 14 dni wolnyh;
USŁUGI GASTRONOMICZNE. HELENA SZANTYKA - 2017-09-25 - Kłodnica Dolna (lubelskie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
-osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadać za telefoniczną sprzedaż publikacji branżowych dla klientów biznesowych i sektora publicznego. nie kontaktujemy się z osobami prywatnymi. podstawowymi obowiązkami jest utrzymanie przyjaznych stosunków z Klientami oraz budowani edobrego wizerunku.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Sopot (pomorskie)
Planowanie tras
EURON24 Sp. z. o.o. - 2017-10-06 - Nisko (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-12-04 - Opole (opolskie)
prace magazynowe i na produkcji opakowań kartonowych, praca na dwei zmainy 7-15 i 15-23, uprawnienia na operatora wózka widłowego
"Kartonex" S.J. Zbigniew Zymni,Janusz Kowalski - 2017-01-10 - Kcynia (kujawsko-pomorskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-01-31 - Świdnica (dolnośląskie)
sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o wygląd i walory smakowe przygotowanych posiłków (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Koszelew (mazowieckie)
zgodne ze stanowiskiem
RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA - 2017-07-10 - Zbrosławice (śląskie)
przygotowywanie potraw z mięsa, surówek, sałatek, napojów zimnych i goracych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Zambrów (podlaskie)
obróbka wstępna surowców, mycie i mielenie filetów rybnych, przygotowywanie kotletów rybnych, pierogów oraz krokietów, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrobów, gotowanie, smażenie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Halina Pakos F.H.U. Hania - 2017-09-18 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
-
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-02-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw w Restauracji Rejtanówka
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-31 - Słomniki (małopolskie)
Przygotowywanie produktów zgodnych ze standardami firmy KFC.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni pakistańskiej (znajomość zazasd żywienia i produktów stosowanych w kuchni pakistańskiej), nadzorowanie pracy pomocy kucharza, nadzorowanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Legionowo (mazowieckie)
Obróbka wstepna produktów, przygotowywanie i podeawanie potraw. Praca na pełny etat, 7 dni/tydz., w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)