KUCHARZ Żory oferta pracy Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zapoznanie się z regulaminem pracowni gastronomicznej i instrukcjami obsługi sprzętu, maszyn i urządzeń, dbałość o jakość przyrządzanych potraw, przygotowanie imprez okolicznościowych, dbałość o powierzony sprzęt i naczynie kuchenne, sporządzanie różnego rodzaju potraw, zamawianie surowców, znajomość kuchni polskiej i śląskiej
Data publikacji: 2017-08-21
Lokalizacja: Żory (śląskie)
Pracodawca: Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bażancia 40, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zapoznanie się z regulaminem pracowni gastronomicznej i instrukcjami obsługi sprzętu, maszyn i urządzeń, dbałość o jakość przyrządzanych potraw, przygotowanie imprez okolicznościowych, dbałość o powierzony sprzęt i naczynie kuchenne, sporządzanie różnego rodzaju potraw, zamawianie surowców, znajomość kuchni polskiej i śląskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 7.30-13.06, 8.30-14.06
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żory
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Żory
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza, umiejętność pracy w zespole (w tym z osobami niepełnosprawnymi), zorganizowanie, odpowiedzialność,
Nazwa pracodawcy:
Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Adres pracodawcy:
Bażancia 40, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7.30-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Żory
Gmina pracodawcy: Żory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żory
Ulica pracodawcy: Bażancia
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2017
Oferta pracy ważna do: 21.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Oborniki (wielkopolskie)
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przyrządzanie potraw,wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2018-04-18 - Ługi (pomorskie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych takich jak np. pierogi, krokiety, gołąbki, naleśniki,
SPÓŁKA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR - 2016-11-15 - Piekary Śląskie (śląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, umiejętność zarządzania ludźmi oraz praca w zespole, wprowadzanie nowych potraw do menu, dbanie o porządek na swojej zmianie, kontrola HACCP dla Sanepidu
VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM - 2018-07-31 - Zabrze (śląskie)
Gotowanie w restauracji.
Jot-Ce Concept Sp zo.o - 2018-06-25 - Kuraszków (dolnośląskie)
przepakowywanie wyrobów spożywczych
PT MAKARUK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni staropolskiejPraca w systemie 2/2 wynagrodzenie do uzgodnienia od 3500zł do 4000zł
Karczma Sielska Zagroda s.c. Anna Gilbas Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2016-11-21 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
-wyszukiwanie biznesowych rozwiązań IT dla bankowości;-analiza obecnych procesów i rozwiązań pod kątem ich funkcjonalności;-analiza pod kątem proponowania nowych rozwiązań i produktów dla biznesu;-koordynacja procesu rozwój produktu w trakcie poszczególnych faz projektu oraz współpraca z zespołem deweloperów aplikacji;-definiowanie kryteriów akceptacji aplikacji w celu przeprowadzenia działań testowych;-przygotowywanie ekspertyzy SME odnoszącej się do aplikacji oraz biznesowego środowiska jej wykorzystania;-ścisła współpraca z Klientem, analiza wymagań biznesowych Klienta i stały nadzór nad i kontrola realizacji wymagań Klienta; -praca metodologią agile oraz scrum.
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
staż- nauka: przygotowania kanapek i tostów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Konin (wielkopolskie)
- liczenie towarów w sklepach sieci handlowych- obsługa urządzeń do skanowania- pełnienie roli tłumacza podczas wyjazdum-ce pracy: Niemcy, Francja, Szwajcaria
INVENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków
"CZE-DAN" S.C. DANUTA STRUSKA RADOSŁAW STRUSKI - 2016-08-26 - Łany (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie poptraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posiłków- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych właściwą jakość żywności- przestrzeganie zasad określonych w systemie HACCP, przepisów dot. zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu-dabnie o należyte przechowywanie żywności- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłów w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie - 2016-12-13 - Świętoszów (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy kuchni, obsługa urządzeń gastronomicznych
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-09-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Skierniewice (łódzkie)
Układanie menu, przyrządzanie posiłków, dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Siedlce (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej/nepalskiej,układanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typów dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
Prace warsztatowe związane z naprawą i konserwacją elektronarzędzi i maszyn spalinowych małej mocy.
"VIBEX-SERVICE" Ryszard J. Michalski - 2018-02-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
podstawowe prace w kuchni lub czynności pomocnicze. Kandydat nie musi posiadac kwalifikacji - może być osoba do przyuczenia. Bez znaczenia wyksztal cenie, ważne - chęci do pracy i ewentualnie możliwość przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Sierakowice (pomorskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Zduńska Wola (łódzkie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków itp.
Dom Przyjęć "Pod Białym Orłem" Krzysztof Grzybowski - 2016-05-16 - Łaziska Górne (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu i kartą dań
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Piła (wielkopolskie)