KUCHARZ (ŚWIĘTOSZÓW, ŻAGAŃ) Świętoszów oferta pracy 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie
Stanowisko: KUCHARZ (ŚWIĘTOSZÓW, ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłów w żywieniu zbiorowym
Data publikacji: 2016-12-13
Lokalizacja: Świętoszów (dolnośląskie)
Pracodawca: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Saperska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłów w żywieniu zbiorowym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (ŚWIĘTOSZÓW, ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętoszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Osiecznica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 1 rok doswiadczenie zawodowe - przygotowywanbie posiłków w żywieniu zbiorowym; ważne badania sanitarno - epidemiologiczne
Nazwa pracodawcy: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Saperska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 10:00 - 13:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Osiecznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętoszów
Ulica pracodawcy: Saperska
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2016
Oferta pracy ważna do: 23.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz małej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszyński - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
gastronomia, praca w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotwowanie stanowisk pracy, zaopatrzenie kuchni w produkty, obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb; obróbka cieplna surowców: gotowanie, smażenie, przygotowanie zup, dań jarskich, przygotowanie surówek i deserów, dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Libusza (małopolskie)
Pełen zakres przygotowania posiłków.
Maria Caban BUFET GASTRONOMICZNY "ZEN" - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
praca związanaz w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kamionek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska pracy
Zakład Produkcyjno Usługowy Ignacy Ignacy Wójcik - 2016-04-12 - Kocmyrzów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków/ dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie ww. kuchni; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; 2 lata doświadczenia zawodowego; pilnowanie placu budowy; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice
FEWATERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-07-01 - Gliwice (śląskie)
Transport międzynarodowy
TURSKI SP. ZO.O. - 2016-03-01 - Librantowa (małopolskie)
Opracowanie dań, sporządzanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-05-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2017-05-12 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wykszt. zawodowe/średnie, doświadczenie mile widziane.MIEJCE WYKONYWANIA PRACY: PIEROGARNIA "NIEBO W GĘBIE" - ul. Długa 12, Racibórz
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2018-02-08 - Racibórz (śląskie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
Przygotowanie dań z jadłospisem oraz ich wydanie. Utrzymanie czystosci i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-11-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniy posiłków
Hotel-restauracja OSTOJA - 2016-09-06 - Lipówki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2016-11-30 - Puławy (lubelskie)
Szycie art. pościelowych.
EMA S.C. PAWEŁ TOMASZEWSKI, MAREK GAŁKA - 2018-03-12 - Kałuszyn (mazowieckie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
- obsługa urządzeń kuchennych,- produkcja dań gorących i wyrobów garmażeryjnych,- oróbka warzyw,- wydawanie zestawów śniadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (łódzkie)
Sprzedaż towaru, obsługa kas, dopełnianie i ekspozycja towaru. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-19.00 od poniedziałku do niedzieli w Bielsku-Białej.
SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY SPÓŁKA CYWILNA ELŻBIETA MACHURA IZABELA MACHURA DOROTA WRÓBEL - 2016-07-04 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potrwaw mięsnych, makaronu i pizzy. praca od 8.00 - 24.00 3 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-03-20 - Śrem (wielkopolskie)
prowadzenie instruktaży stanowiskowych dla uczestników, dbanie o bezpieczeństwo uczestników w trakcie praktyki i wykonywania pracy, przydzielanie uczestnikom zadań w ramach praktyki zawodowej; nadzór przebiegu praktyk zawodowych uczestników
Centrum Integracji Społecznej w Bytomiu - 2018-03-22 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Czarny Dunajec (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-11-03 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)