KUCHARZ W PIZZERII Wysokie Mazowieckie oferta pracy OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ W PIZZERII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Pracodawca: OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W PIZZERII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wym. wyk. minimum zawodowe, istnieje możliwość przyuczenia w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy:
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.11.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków zgodnie z zapotrzebowaniem (również posiłki dietetyczne, różnego typu cateringi).
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-11-22 - Dzierżążno (pomorskie)
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, wykonywanie poleceń opiekuna stażysty i zastosowań do jego uwag, przygotowanie potraw według receptur, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Tarnów (małopolskie)
praca w kuchni
PPHU Pod Żaglami Zbigniew Nasuta - 2017-04-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
ocieplanie budynków
Firma Handlowo-Usługowa "KLEPKA" Mirosław Klepacki - 2016-05-09 - Suszec (śląskie)
przygotowywanie posiłków m.in. pizzy, hamburgerów, frytek itp
CEZARY BOROWIK"DIAVOLO" - 2018-04-17 - Gidle (łódzkie)
Pryzgotowanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych
Rancho-Catering" Kazimiera Żegleń - 2017-03-23 - Skomielna Biała (małopolskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
STARÓWKA Teresa Kowalska - 2017-09-14 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie sałatek, past, smażenie mięs i ryb.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kuźnica (pomorskie)
samodzielne przyrządzanie potraw w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-12-02 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Nysa (opolskie)
Zgodny
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2017-01-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pizzy, wyrabianie ciasta, pieczenie gyrosa
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, doświadczenie zawodowe wymagane na podobnym stanowisku
CAKMAK DONER KEBAB SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Tłoki (wielkopolskie)
Przygotowanie dań (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2015-09-28 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-31 - Wardzyn (łódzkie)
Wykształcenie średnie, minimum 10 lat doświadczenia, znajomość języka polskiego, ukraińskiego, angielskiego (mile widziana), znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, szybkość w działaniu. Kontakt osobisty z pracodawcą.
QUATTRO TEAM TOMASZ IWANICKI - 2016-10-18 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2018-04-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
BFG INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO AKCYJNA - 2015-12-09 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, znajomość oryginalnych potraw i surowców, organizacja pracy kuchni, nadzór nad utrzymaniem w czystości miejsca pracy, kontakt z kontrahentami hinduskijęzycznymi
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Zgierz (łódzkie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw,deserów, ciast, obsługa urządzeń wykorzystywanych wkuchni,sporządzanie listy zapotrzebowania,nadzorowaniewydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, posiadaniewiedzy odnośnie różnych kultur kulinarnych, odpowiedniego łączeniaskładników, właściwego stosowania produktów spożywczych,sposobów podawania potraw, deserów, napojów i dodatków.
FOTON Sp. z o.o. Sp.K - 2018-04-25 - Opole (opolskie)
Praca na kuchni
P.H.U. "REKOWSKI" Zbigniew Rekowski - 2016-12-12 - Bytów (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Obsługa gości restauracji i hotelu, nakrywanie stołów,, serwowanie potraw i napojów, zmian anakryć i obrusów, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-11-25 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przepisów kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Łódź (łódzkie)
znajomość układania pracy w taśmie (szycie konfekcji damskiej)
POLGAN PPHU - 2016-08-01 - Łódź (łódzkie)
konserwacja i naprawa urządzeń elektrycznych
FERMA KRĄPLEWICE Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Krąplewice (kujawsko-pomorskie)