KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy Restauracja PROWENT Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, posiłków
Data publikacji: 2019-01-22
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: Restauracja PROWENT Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
p, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe(może być osoba z doświadczeniem na stanowisku pomoc kuchenna, pracodawca przyuczy do wykonywania pracy)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja PROWENT Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
METALOWCÓW 5, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Kontakt osobisty z CV w godz. 10-16, Godziny : 10-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: METALOWCÓW
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2019
Oferta pracy ważna do: 22.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-11-03 - Limanowa (małopolskie)
- obróbka surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, mięsa, jaj itp.- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, sporządzanie jadłospisów całodziennych, sporządzanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, przyrządzanie deserów, napoi, utrzymywanie czystości w miejscach sporządzania potraw i przechowywania produktów zywnościowych. Dojazd do miejsca pracy we własnym zakresie.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2015-12-11 - Ptaszki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej
THE ACADEMY OF REGENERATIVE MEDICINE Aleksander Haretski - 2018-11-23 - Świebodzice (dolnośląskie)
Diagnozowanie i naprawa samochodów osobowych, wykonywanie pomiarów i badań diagnostycznych, naprawa usterek (również elektryki samochodowej). WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 6 m-cy doświadczenia.
HETNAR WOJCIECH - ZAKŁAD USŁUGOWO - HANDLOWY "DIESEL 2" - 2016-03-31 - Jarosław (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TURKUS Jacek Ułanowicz - 2016-06-13 - Suwałki (podlaskie)
Pomoc klientom w zakresie internetowych produktow reklamowych, Kontakt z klientami w celu sprzedazy uslug firmy Proaktywne wyszukiwanie klientow Optymalizacja wydatkow klientow na kampanie Raportowanie problemow klientow Fakturowanie klientow Wspolpraca z dzialem inzynierow w celu usprawnienia produktow
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Kraków (małopolskie)
kucharz
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-11-29 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone recepturysamodzielność i dobra organizacja pracy,dyspozycyjność,doświadczenia na podobnym stanowisku,chęć samorozwoju w kierunku kucharzawysoka motywacjaumiejętność pracy w grupie
Administracja i Zarządzanie Gwiazda Morza Hotel Managment Sp zoo Sp K - 2019-01-11 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopoldów (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej oraz indyjskiej, według rezeptur spisanych w języku kraju pochodzenia potraw. Praca na 1/2 etatu, 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Płońsk (mazowieckie)
praca w barze fast food (kebab), przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Chorzów (śląskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Wrocław (dolnośląskie)
w
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Łyse (mazowieckie)
Bezpośredni nadzór nad prowadzonymi pracami budowlanymi zgodnie z projektem, kontrola jakości pracy i terminowości wykonywania pracy , wspólpraca z dostawcami i podwykonawcami robót.
Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Podlechy (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI DLA GOŚCI HOTELU.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-04-08 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
sprzątanie biur, łaźni, szatni; godziny pracy 16.00-17.45;
ABC-SERVICE R.BRZĄKAŁA,R.GAWRON, M.NAZUREK SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-05 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Wiejska Giełda Spółka z o.o. Pustelnik Jan - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
Sprzątanie kawiani, utrzymanie porządku w pomiesznieniach gospodarczych i produkcyjnych a także w biurze
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe SMAKOŁYK Bogdan Skrzypczuk - 2019-03-18 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI SILVER DRAGON.WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZETWARZANIA DAŃ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 6 MIESIĘCY. PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM.PRACA W GODZINACH 8:00-12:00
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca wkuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Elżbieta Smolińsk - 2016-03-30 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Wymagania: specjalność gastronomia, doświadczenie duże, umiejętność układania i stylizacji potraw na talerzu. Miejsce wykonywania pracy RUMIA.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-03-27 - Rumia (pomorskie)
praca zmianowa w laboratorium chemicznym
"FERREX" SP. Z O.O. - 2019-03-06 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świętochłowice (śląskie)